Jump to content

petrr

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1.9 tdi

Контакти

  • Website URL
    http://

petrr's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. В неделя си закупих от колегите 4-ри броя Bridgestone Turanza ER300 195/65/15 91H. Гумите са идеални а хората са много точни
  2. Здравей, интересува ме цена на предни дискове и накладки за Ауди А3 1,9тди 1998 година. Мерси предварително.
  3. Смятам да те послушам, сега проверих в 12 има автобус и ще гледам да го хвана, говорих и с няколко приятели и те казват че би трябвало да е термостата, а проблема с климатроника е бил съвсем отделен и няма нищо общо с прегряването. Благодаря ви още веднъж и весела коледа на всички, и ви пожелавам да нямате проблеми с аудитата през новата година!
  4. Лампата на abs-a, вече угасна но днеска се появи нов проблем. На излизане от софия колата, се разболя и вдигна 100 градуса температура. Реших че се е прецакал термостата и се върнах обратно до софия да търся сервиз за смяна, но нейсе - коледа е и никой не работи. Пробвах да я загрея пак но гада вдига до 90 градуса и неще. Антифриза си циркулира нормално, дори и перките се включиха да работят. С един познат я гледахме и термостата си работи нормално и не ще да прегрее. Никъде не открихме течове по маркучите. Та сега се чудя да пробвам ли пак да се кача на магистралата и да се прибирам към къщи или да се товаря с огромния багаж на автобус. За последно си спомням че като сменяха антифриза преди 2 месеца нивото му беше малко над мах, това дали е оказало влияние? И още нещо което не знам дали има връзка с проблема - колата е с климатроник които от няколко дена духа само студено. Понеже основно я карам на кратки разстояния си мислех че просто не може да загрее достатъчно, но днеска определено като го пусна на мах и влиза само студен въздух. Автомобила е ауди а3 1.9 tdi 1998 година Даите мнения да се пробвам ли да се прибера с нея или да чакам до вторник да я карам на сервиз. И щом сега термостата работи от какво е загряла сутринта, тогава не се сетих да пипна долния маркуч дали е бил студен или не, но сега определено си е топъл
  5. Щом остава ще ходя да я прегледат. За сервиз не знам точно, ще търся някаде из младост, че да ми е по близко, но като гледам ще е чак след вторник , че утре ми предстои пътуване. Ще ви пиша като ида какъв е бил резултата. Поздрави и Весели Празници!
  6. Колата е ауди а3 1.9 TDI. И аз смятам да я заведа да я видят, но като се наканя и лампата все угасва. Не знам без да свети дали ще разберат нещо
  7. 100% съм убеден ,че има връзка със снега, предният път се получи като паркирах в една пряспа, след това 2 седмици на сухо време никакъв проблем и тези дни при последният сняг пак същото. Мисля си че може датчиците по някакъв начин да се зацапват. Смятах да я карам на диагностика, но когато се наканя, тя все угасва.
  8. Имам следният проблем с датчика на ABS - появи се при предният сняг, при паркиране в снега лампата вътре светна, вечерта като се прибирах от работа угасна. Случи се на два пъти, след това докато беше хубаво времето не съм имал никакви проблеми. През последните няколко дена пак стана същото - ту светва, ту гасне, обикновенно все светва като паркирам. Проверих спирачната течност, пълна е. Спирачките също работят нормално. Та искам да питам някой дали е имал подобен случай и ако имате идеи защо се получава така и как и каде да го отстраня, мненията са ви добре дошли. Поздрави и Весела Коледа!
  9. Трябва ми магаре за ауди а3. Някой има ли представа къде да търся - кои морги си заслужава да прегледам и приблизително колко би ми струвало. Благодаря!
×
×
  • Create New...