Jump to content

troyaneca

Members
  • Мнения

    276
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от troyaneca

  1. Който има а6ц5 преди фейса да не се пъне да си взима. Не могат да влязат в дупката, диодите опират отстрани.

    А напани си малко мозака и после плюй бре. Те и мойте не влизат ама по нагоре ми виждаш колата на ли ?

  2. Провери си мъркучите към интерколера,дали не са спукани,най вече около скобите

    Пак започвате с ващи глупости.

    Да бе смени всички вакумни маркучи, после N75, после дебитомера и белким най-накрая глупостите на балъците от тук вземат те оправят.

    Пич отиди при човек като Дани–94 и не се занимавай с глупости докато не си се набутал с кинти.

    Аааааааааа и най-накрай ще ти кажат да си смениш и компа :bia:

  3. може ли на външен вид меката връзка да е здрава а да е за смяна

    Да, попринцип се къса първо от вътре и като я удариш ряско се чува едно дрънчене но при запалена моторетка не се чува нищо освен че има вибрации на купето, а ако е скъсан катализатора тогава дрънчи ужастно. Отностно бученето свали капака на филтъра, махни филтъра и виж самата кутиа да не е спукана.

  4. Колега като влезеш в пачка си смени всички маркучи по вакума но не с тоя а от стария с оплетка , а отностно тоя маркуч доколкото си спомням отива в клапан N18 а отностно зелената тапа при някои коли е така а при други отива вакум-маркуч м/у маркучите на парното.

    .................Ина4е аз наи-добро ускорение имам на 5та между 100 и 150. Там е направо варховна.

    А стига бре ти с каква котия си бре ? :unsure:

    Не знаех че колите се ускоряват най-добре на 5 а на 6 к'во прави :flehan:

  5. Колежке следващия път измести първо гюма и после си искарай колата.

    А сега по темата: копуваш боя по-номера на твойта ( в магазина ще го видят тоя номер ) , взимаш филтар от цигара и си мажиш драскотината, като вложиш все пак малко творчество в цялата работа , и накрая пастирай деругата. По-принцип пастирането оправя деруги но по-плитките, дълбоките НЕ.

    Отностно боядисването по-добре изчакай да станат деругите още и тогава отиди да ти боядисат калника.

    За пастирането ползвай паста на 3M скъпа е ама едва ли има по-добра от нея.

  6. Хъм... последно "профилактика" на стартера или презапояване на чипове чрез бай Брецел? :hilezh:

    Мойш се ебаваш с Брезел , ама той наистина оправя топлото палене за смедка на тукашните майстори дет се рекламират у форума без да знаят що е то TDI . Мога да ти препоръчам майстор във Варна а ма ти ще кажеш че е човек на Брезел.

  7. Здравейте отново! Значи проблема е решен и като заключение: Огледалата се прибират електрически САМО ако имат символ от задната страна на джойстика. Прибирането става, чрез завъртане на джойстика към символа. При мен случаят е по-друг. Електрически са, но нямам символ и не се завърта джойстика. Прибирането става ръчно по цитирания от колегата начин, чрез повдигане леко нагоре. Аз ги напъвах назад ръчно, но без повдигане не искат. Благодаря на всички за времето и вниманието и лека и безаварийна!

    "Колега, прибирането става по следния начин.

    Хващаш огледалото отдолу, повдигаш го леко (0.1-0.2 см) нагоре и отместваш в посока вратата."

    Пак не си разбрал- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРИ КОНТАКТ СЕ ЗАВЪРТА КОПЧЕТО , то верно че само един грамотен колега го споменна ама ти какво четеш като и темата си е твоя ем ти казват ем спиш , и после ще даваш акъл по подобни теми, а копче за заключване на вратите от вътре имаш ли и знаеш ли как се ползва то ?

  8. Сега във всъщноста на темата , нещо последно време много промоции почнаха по тия бензинджийници, топки сакове ,безплатно гориво ала бала, туй онуй. Ще се изтрепят кой какви фъшлиоци да предложат само да заредиш при тях.

    Нема ли да почнат бухалки да раздават щото тях май най-често ще ги използваме и то по тях самите, вместо да ни предлагат топки, раници и т.н. да вземат да започнат да предлагат по-качествени горива.

    Засега съм твърдо на " ЕКО "

  9. Ако имаш ряско ускорение около 2000 оборота , демек 1900-2100 об. , като за начало трябва да си изчистиш турбината, колата ще стане по динамична след това. Но ускорението ще бъде пак тромаво то се оправя след смяна на N75 ( това е калапан за управление на турбината ) тогава ще видиш ускорение при 1600 об. и при 1700 об. вече си оставя гумите. А отностно чиповете не им са връзвай АМАТЬОРСКА работа е т'ва, тунинга е само един и той е СИЛОВИЯ другият за 250лв. си е бати ташака.

  10. Тези масла се лансират при новите коли, намалява се разхода на гориво и се увеличава живота на катализатора щото нямат толков цинк. Обаче двигателя се износве по-бързо. Ама кой ти гледа в тази криза, все пак новите коли са замислени да се карат 3-4 години :stupid:

    Ама то тук всички със стари кинефи ли сме ?

  11. В ''ebay" има всичко колега. Иначе в БГ освен тук ( форума ) , на пазара за коли ( ако имате такъв ) или от някой познат , обява по вестниците друг начин за намиране на това което питаш невиждам. По моргите едвали ще се намере такова Животно.

  12. Еми незнаех,че сте толкова "стриктни" по вапроса с писането мн от скоро съм нямам навик,ако изобщо имаш предвит писането де :stupid:

    Благодаря за съвета братле :bia:

    Тоооооооооо колега тука не е автомобилен форум а форум на Български език.Требе да пишеш верно ( правилно ) иначе Другарките веднага ще те уфулят. Той отде ти знае двигатела че почна да ти расправя за два вала 20 клапана, дрън дрън и така на татък ...........................

  13. 1.8Т ще бие доста злобно което и да е 1.9TDI. Ако не вярваш, чукваме си среща, опердашвам те и преставаш да си в плен на дълбоката заблуда.

    1.8T беше многократно тестван и то не срещу 1.9TDI, a срещу 2.5TDI и резултатите бяха доста убедителни в полза на 1.8T.

    Дърпал съм се с 320d 150 коня и го разминавам без проблем.

    Колега то добре звучи:" Дърпал съм се с 320d 150 коня ..........................." ама оня с 320-та разбра ли въобще че ти си имал такова намерение.

    И стига сте гледали конете на една кола, те неса най-важното. Ако си с A4 avant + quattro , а аз съм A4 avant без куатро с най-голямо удоволствие

    бих те пробвал на 400 и 800м. да видиш как 110 коня те прави на смешен с твойте 150 коня.

    Само да не кажеш че после съм БИЛ чипосан ? :rolleyes:

  14. Колега Марто, ти май дизел не си барвал ? Па аре да не се убиждаме тогава като си рекал тЪй да е. Просто искам да кажа че 1.8Т + куатро немой си влачи кожата та камоли да ма бие. Просто е . Надявам се тоя път да си ме разбрал.:hilezh::hilezh:

  15. Б4 коНби малко ли е ве смотан? Ти верно си мноЛ глуп.Не селяко, а ти? И по-леко с пръстите ти ги не набутам в едни тъмни и влажни места.

    Верно пред клавиатурата ги набутваш . Кат си прост нЪл знаеш че нетребе да си даваш мнението.

  16. благодаря МАРТО много ми бе полезен твоя отговор ....определено ще е 1.8 турбо куатро

    Не се излагай колега, нема по големо дърво от това. Кат гледам парите дет си събрал това ме кара да мисля че няма да можеш да му смогнеш на бензин и ще требе да му слагаш прадня ( ГАЗ ) а тогава с тва куатро и ЖИГУЛЯЦИТЕ ще те прескачат. Вземи си AFN и по нататък като си стъпиш пак на краката му сложи едно чипче и му се наслаждавай.

×
×
  • Create New...