Jump to content

JOKO RS

Members
  • Мнения

    59
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

JOKO RS's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здрасти Колега, Мога да ти дам отговор, защото съм ги имал и двата модела. Първо имах А6 2.0 16v Quattro /ACE/ Разход градско: от 15 до 19 литра. Извънградско: 120-140 10-11литра. Това беше причината да я продам и да взема 2.5 TDI /АЕL/ Quattro 6speed. Разход градско: от 8 до 10 литра. Извънградско: 120-140 6 до 7литра. Надявам се тази информация да ти бъде полезна.
  2. Здравейте колеги, Продавам маховик за AUDI A3 /2003-2010/ букви на ДВГ/BKD/ 2.0 TDI 6 скорости. Mаховикът е оригинален SACHS нов е над 1500лв. Снимки на маховик тук: http://img687.imageshack.us/g/redsc01466.jpg/ Цена 500лв /Възможен е разумен коментар/ За конткт: на лични или на тел.0886054594
  3. JOKO RS

    AEL амортисьор?

    Здравейте Колеги, Имам следния проблем при палене и гасене на колата, а тя е A6 2.5tdi AEL двигателят прискърцва като от неоптегнат ремък. Констатирах, че това се получава от амортисьора на оптяжната ролка на пистовия ремък. Забелязах че амортисьора е омаслен /вероятно е изтекъл/. Някой имал ли е подобен проблем? Ако някой знае колко струва този амортисьор или пък подлежи ли на пълнене, моля нека пише. Благодаря предварително.
  4. JOKO RS

    A3 ESP?

    Здравейте Колеги, Имам следния въпрос. Кога ESP-то е вкючено и кога не. Колата е А3 2000г има бутон на предната конзола. Трябва ли да свети? Благодаря ви предварително.
  5. Защото, ксенона както писах по-горе е фабричен и е 4300К и е HELLA. А този който щях да слагам нямше да е такъв.
  6. Здравей Колега, Аз съм с фабричен ксенон на късите и мога да кажа че свети много прилично. Замислял съм се и аз дали да не сложа и на халогените, но май няма смисъл засега ми е достатъчно само на късите плюс това при мен ще се получи разлика(в цвета) между двата вида ксенона.
  7. JOKO RS

    Печка на Ауди А6

    Няма проблем колега.
  8. JOKO RS

    Печка на Ауди А6

    Здравей Колега, Мойта кола има също печка с дистанционно. Ако можеш снимай дистанционното и таймера, за да видим дали е същия модел. Ако е същото ще ти пратя упътване.
  9. JOKO RS

    A6 AEL резервоар?

    И аз все още немога да повярвам, защото имах пасат 86г. дори той беше с пластмасов резервоар. Това е направено ГЛУПАВО.
  10. JOKO RS

    A6 AEL резервоар?

    На мойта кола резервоара със сигурност е метален. Майсторите ми казаха че много трудно ще се завари защото е изгнил.
  11. JOKO RS

    A6 AEL резервоар?

    Задравейте Колеги, Днес забелязах, че в гаража под колата се е образувала локва. Локвата се намира в задната част на колта под резервоара. Оказа се че локвата е от нафта. Вдигнахме колата на крик и за съжаление се оказва че май ще трябва да си тарся нов-резервоар. Колата ми е A6 2.5tdi quattro avant и резервоар от кола без quattro със сигурност НЕ СТАВА , има съвсем друга форма. Колеги въпроса ми е, някой сменял ли резервоар? Става ли резервоар от бензинова кола на дизелова / пак quattro avant/ за сега съм намерил такъв. Ако някой знае къде мога да намеря резервоар за колата ми нека да пише. Или пък ако знаете някой дали заварява/ понеже е метален/ нека да пише. Благодаря ви предварително.
  12. JOKO RS

    А6 AEL пуши?

    Колега. Моля те, поясни какво имаш предвид под "много настъпване" А за градското, е много индивидуално зависи какъв маршрут караш. През делничните дни ми е 10/100 минаване през идеалния център а иначе през почивните дни може и под 8 да падне.
  13. JOKO RS

    А6 AEL пуши?

    Катлизатора НЕ е махан, защото все още работи. Казаха ми че когато се запуши започвал да мирише и колата спирала да върви.
  14. JOKO RS

    А6 AEL пуши?

    Колега по-подробно. Пушека винаги е черен. При рязко подаване на газ изпушва доста за моите разбирания при връщане на скорост също. При плавно качване на газта почти не пуши. При разко даване на газ и стабилизиране на оборотите сл.това изчиства както писах по-горе може би сл 4-5 секунди. Пушека мирише на изгоряла нафта колата не харчи масло. За колегата с разхода, Софииско ми дава под 10/100 когато се возя иначе 11-11.5. За извън градското зависи от скоростта при 170-190 по магистрала до морето и 100 през останалото време ми даде 7,5. Но при спокоино шофиране към Гърция с 4-ма човека ми даде 5,7. Колата е AVANT quattro. Що се отнася до чипа незнам на мойта дали не е слаган такъв в Германия,защото ми се струва че върви много, а компютъра беше отварян със сигурност. Трябва да се повозя на такава с чип и ще се разбере. Мерси на всички колеги които отговориха.
×
×
  • Create New...