Jump to content

invulnerable

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

invulnerable's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Развитието е такова, 4е колата ме разбива от раход едно заради времето, но най-ве4е заради тези обороти и 6те е така докато не се открие проблема. В тази връзка ако някои друг може да каже не6то конкретно или сервиз на Ауди кудето да ида 6те съм му много благодарен.
  2. Благодаря KrumK-ще роверя тази работа. Благодаря skiller_1-моля те кажи нещо по подробно. Ще се радвам да чуя и други идеи докато си човъркам безполезно в студа.
  3. Не ми работи май вакум регулатора. Ниякои можели да каже дали не е от това.
  4. Мерси "gsb" Имам някакви съмнения за това 6тото се 4ува сму4ене от там някъде, но не съм ги проверявал от както ми бе6е заседнал плунжера на инжекцията. Има6 ли представа от къде мога да видя какъв е комплекта на "О" пръстените с размери и броика за6тото мога да си ги манерия ако знам то4но какви са
  5. Вси4ки марку4и и връзки съм проверил и всепак ми се струва, 4е дърпа въздух от някъде. Пло4ката се бе6е разлепила и от там много вляе6е, но проблема си стои
  6. Мерси и на двама Ви. Ходил съм и на стен и къде ли не ве4е, но проблема си стои, а не бе6е така което 6те ре4е, 4е не6то е станало и може да се оправи само дето не се знае какво.
  7. Ауди 80-JN двигател-механична инжекция Имам проблем с оборотите на празен ход. Странното е, че се появи след като беше на ремон на заседнал плунжер, но както и да е. Та това което ми е ясно е, че колата има ниакакъв проблем с "дишането", което не мога да отстраня.Оборотите ми играят от 800-1100 и то само при загряла кола.Това става на газ и на безин. 800 са и малко, а 1100 са и много и машинката за стабилизиране на оборотите се побърква. Всичко съм минал със силикон и съм смениал маркучета, но никакъв ефект. Онзи ден останових, че като пусна парното на максимум се оправиат, но за малко.Другят фемонем е когато напомпиа спирачкат се качват до 1200 (с АБС съм). Ина4е колата не гасне. Моля всеки които има ниакаква идея да сподели, щото вече ми писна като някакъв неандерталец по светофарите Благодари ви предварително. :)
×
×
  • Create New...