Jump to content

che

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

che's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. здравейте. иска ми се да сложа чип на б4 1,9 тди ако е възможно. има ли някой представа къде мога да отида, колко ще ми струва и с колко ще се подобри мощността на автомобила. благодаря ви предварително
  2. здравеите. купих едно ауди б4 тди преди един месец. става въпрос за шума който се чува при колегата от горната тема, но при мене е постоянно- имам предвид, че не е само в крайно ляво или крайно дясно положение и това е само на студен двигател. като загрее се пооправя, но пак се чува от време на време. ако ниакой има представа какво може да е това или къде да отида да го видят ще съм му много благодарен, защото досега по софийските сервизи казват че съм за помпа или за рециклиране на рейка, но не са категорични.
  3. BECKO, ако можеш ми дай координати на Мишо, защото колата е на горубляне и е без номера,та е малко рисковано да се ходи до супер дизел.
  4. Благодаря за мненията. Харесал съм я, иначе нямаше да ви занимавам. 6/100 градско ми звучи нереално...за София? За Супер дизел търсачката не даде нищо. Може ли някакви координати? За съжаление е италианка и аз мисля, че е задължително да я види специалист. За сега повече от 100 лева не смъкват и по-добре ще е да не намеря дефекти Непременно ще пиша за резултата. Поздрави!
  5. Здравейте! Харесал съм ето това: Audi 80 B4-1.9-TDI-90kc http://www.mobile.bg/cgi-bin/main.cgi?topm...1355&f1=details Знам, че по снимка трудно може да се определи, но все пак - какво мислите, става ли за коледен подарък? Не са ли му множко парите? Вчера я изринахме от снега и само с подаване на ключа запали и добре работеше. Предварително благодаря и весела Коледа на всички!!!
×
×
  • Create New...