Jump to content

krkriv

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 100 C4

krkriv's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Днес смених горния датчик и всичко заспа. Взех го на цена 60 лева от "AutoPlus", защото където търсих бяха 80 и нагоре
  2. По двигателя няма нито шум, няма нищо, а аз незнаех, че долния датчик е за температурата(той е в бял цвят). Горният не съм го пипал, първата работа утре ще сменя маслото и филтъра и ще видя колко струва горния датчик, и ако трябва ще го закупя. Благодаря на всички отзовали се на моя проблем! П.С. Утре или други ден ще пиша какъв е резултата, след смяната на филтъра и маслото.
  3. Ми на газ е супер, но трябва да си намериш качествен майстор, за да ти я наистрой качествено. Препоръчвам ти да се обърнеш към VBI или The_Machine.
  4. Двигателя работи перфектно, без странични шумове и т.н.
  5. Колега, аз сменях долния датчик до масления филтър, горния не съм го пипал. Горния ли да е, виновен за проблема?
  6. Не се вдига, загрее ли пада до 0 и при 3500-4000 оборота все е на 0-та, и лампата свети. Студена ли е, държи си 5 атм., но при 1000 оборота не пада на 2 атм. А малко под 5.
  7. Моя мотор е AAD. А налягането, мога ли сам да си го замеря
  8. Проблемът е за 1-ви път,но ме притеснява, че светва и лампата за маслото. До колкото разбрах от разговора с майстора, това са 2 отделни датчика. Той се съмнява за запушена цедка на масленатата помпа или самата маслена помпа. Дали е прав или не, незнам. Аз лесно ще сменя маслото и филтъра, но да не се окаже напразно. Когато ми слагаха ГУ преди време, ми счупиха основата на пръчката на маслото и ми сложиха друга. Последния път като го сменях побра 3 литра масло, възможно ли е да събира толкова малко?
  9. Здравейте! Налягането на маслото пада до 0-та и светва лампата след като загрее, когато е студен двигателя налягането държи 5 атмосфери. Когато загрее малко, започва по лека да пада докато стигне до 0. Смених датчика на маслото, вярно не е от магазина "Ауди", но проблема остана същия. Ако знаете нещо по-въпроса ще се радвам да ми помогнете. П.С. Маслото е Valvoline 15W40 на 6000 км. И е закупено от "МЕТРО". И ако някой знае, колко литра масло събира Аудито
×
×
  • Create New...