Jump to content

granik

Members
  • Мнения

    131
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ауди 80 б4

granik's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Не съм сигурен ,че уцелих правилния раздел . В колата имам СД Пайнер, някакъв стар модел. Радиото работеше, но като откачих акумулатора и го закачих отново, вече радиото не работи. Въобще не се включва. Иначе ,като вкарам диск си работи СД. Но предпочитам радиото. Какъв може да е проблема ?
  2. Масло има, но ще проверя тампоните на макферсона , благодарско за отговорите.
  3. Здравейте колеги! Проблема е следния : при завиване ,най вече при маневри за паркиране, се чува един шум ,все едно че се опъват стоманени въжета. Това от какво може да е ? Колата е Ауди Б4 АБК.
  4. При мен стана същото. Отворих капака и гледам останала една трета от ремъка , а останалата част на конци и оплетена навсякъде. А ремъка беше на 8000км. Смених го и сега поне един път в седмицата отварям капака и бутам ремъка назад , защото непрекъснато се измества напред и пак ще почне да се къса на конци.
  5. По каталог дават за аудито че дърпа до 3500 кг. с включено собствено тегло, така че еднооска до 700 кг. няма да е проблем. Иначе има и мини луксозни каравани но са по 5000-6000 евро което е много скъпо.
  6. Бе нещо не ти разбирам хумора , ама не се отчайвай.....все някой ще те разбере някой ден.
  7. Здравейте! Бих искал да си купя каравана, но не знам с моята кола Ауди 80 АБК 115 к.с. каква каравана да бъде. Колко дълга може да дърпам без проблеми за колата и колко тежка. Естествено големите каравани са по хубави но те май се теглят от по мощни коли. Все пак какъв е препоръчителният размер каравана?
  8. Здравейте! Монтираха ми обикновена газова уредба на колата - Ланди. Исках в купето да има индикация за количеството газ в бутилката. Като дам на контакт светват всичките 4 зелени лампички и почват след това да изгасват една след друга като света само червената. А бутилката е почти пълна, гледах скалата на самата бутилката. Та идеята ми е правилно ли работи тази индикация , не трябва ли да светят зелените лампички според количеството газ , а червената само ако газта свършва?
  9. Здравейте! В кутията на въздушният филтър влизат две много тънки прозрачни маркучета с гумени накрайници. Гуменият накрайник на едното маркуче е остарял и се е разпаднал, поради което се е извадило. Не знам за какво служат тези маркучета и пречи ли че едното се е извадило.Ако някой знае моля да каже. Колата е Ауди Б4-АБК-92г.-115к.с.
  10. Здравейте! Скъса ми се маркуча за парното, който е с пробката за обезвъздушаване, а след това се скъса и маркуча който е до него. Скъсих ги и двата , но не ми харесва и са доста опънати. Колко струват тези два маркуча , някой знае ли ? Колата е Ауди Б4 - АБК- бензин.
  11. Здравейте ! Как се познава дали колата е била прегрявана ? Само по ръждивия цвят на казанчето за антифриза ли ? И какво означава да е бил прегрял двигателя- няма мощност ли - как се проверява?
  12. Здравейте! Как става да си сменя името на профила,че не ми харесва вече.
  13. Това звучи ужасно. Дано не се случи.
×
×
  • Create New...