Jump to content

dada7

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

dada7's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. dada7

    Какво да си купя?

    И каква е А6-цата на Nasti?
  2. dada7

    Какво да си купя?

    Колеги, какво ще кажете за това? Ако километрите са му истински звучи много добре според мен. Вярно, не е quattro, както искам, ама... Някой може ли да ми каже дали е Tiptronic или Multitronic? На сайта в заглавието пише едно, в описанието друго... Освен това има 10000лв. акциз, да му е.м. Ето и по-големи снимки:
  3. Жестока е тая А6 от първия пост! QUATTRO_BG, откъде ги взе тия снимки? Дай някакъв линк.
  4. dada7

    Какво да си купя?

    Така е, колега, благодаря за вниманието, ама не всичко мога да й наблъскам... Мога да й сложа кожа и парктроник, ама как да й наблъскам автоматични скорости?
  5. dada7

    Какво да си купя?

    Мерси, COLDMAN, май си прав.
  6. dada7

    Какво да си купя?

    Видях го аудито на приятеля на didkoto, карах го даже, наистина като визия изглежда добре и цената му е много добра, но е малко постно откъм екстри, които аз искам.., няма кожен салон, парктроник, не е автоматик, не е quattro, а и не е с тия джанти от снимката. Ще помисля, де, ама ми се иска да взема нещо на по-малко километри и автоматик, па макар и по-скъпо. Това ауди е с някакъв двигател бензин 2.0 4 цилиндров. Кои двигатели са 6 цилиндрови?
  7. dada7

    Какво да си купя?

    Мерси, didkoto. Аз искам автоматик, но тази изглежда доста добре за тия пари. Ще ти звънна да я пробвам.
  8. dada7

    Какво да си купя?

    Благодаря на всички, които ми отделиха време. Почти ме отказахте от дизел мотор Говорих с deliveryman, но той засега няма нищо. Nasti, това за Multitronic-a не го знаех. Всички бензинови, за които говориш, ме устройват, без 4.2 Вижте това и си кажете мнението. Тоя ще свали малко от цената, де. Прилагам и големи снимки.
  9. dada7

    Какво да си купя?

    Мерси, ама искам да е автоматик.
  10. dada7

    Какво да си купя?

    Благодаря за изчерпателното инфо, COLDMAN. Ето какво искам: - да е AUDI A6 - предпочитам да е quattro - задължителни екстри: комби, автоматик, кожен салон, парктроник. - годишно минавам не повече от 20.000км. - не знам каква цена искам да плащам за тия километри, но предпочитам да е по-ниска - да не струва повече от 25.000 евро с платени всички мита и ДДС. Общо взето ми е все тая с какъв двигател е, стига да има начин да я взема на реални километри. Ето това ме притеснява най-много. От Б-я няма да я взема, защото нямам доверие на нашите търговци. Аз искам да е докъм 80.000км. Мисля, че ако наистина е на толкова, няма значение с какъв мотор е. Ще я карам 100.000км и ще я продам. Проблемът е че и в Германия връщат километражите... Трябва да имаш познат дилър там, май... Или да се купи от частник.., не знам. От частник пък не можеш да си вземеш ДДС-то обратно... Като гледам шестиците в mobile.de 80% са 2.5 TDI. Което значи, че или 2.5 TDI са произведени много повече от всички останали или, че точно с тия двигатели има проблеми и хората искат да се отърват от тях. Говоря за шестици произведени след 2001г. Това за ангренажния ремък (2000лв.) само за дизелите ли се отнася? И при бензиновите ли струва толкова?
  11. dada7

    Какво да си купя?

    Еми понеже съм нов тука и не ги знам кои са, дано да прочетат това и да кажат...
  12. dada7

    Какво да си купя?

    Чак пък на 10.000км... не ми се вярва. Мислех А6 2.5 TDI, ама тука във форума нещо прочетох лоши отзиви за тоя мотор...
  13. Имам заделен бюджет от 20-25.000 евро. Иска ми се да си купя А6 комби, под 80.000 реални км., автоматик, на не повече от 4г. Възможно ли е? Откъде? Бензин или дизел? Кой двигател? Ще я карам само на градско. Чувам, че и в Германия връщат километражите... Също чувам, че в Щатите били по-евтини... Някой да знае читав дилър там? Много въпроси станаха, ама то не било проста работа да намериш нещо читаво.. Благодаря ви.
×
×
  • Create New...