Jump to content

stefoo

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A4 1.8 20V

Последни посетители

789 профилни разглеждания

stefoo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. мерси дано да е това
  2. Колеги помайгайте! От ~1мес при движение с ниска скорост /преди кръстовище/ при натискане на спирачката рита педала вкл авs, но на таблото не светка индикация. Не го прави всеки път, но е доста често. Къде може да е проблема? Майстора ми е отпуск и съм закъсал за информация.
  3. Благодаря ви пичове, за момента няма да гледам таблото за да не ме дразни и така. Писна ми от тоя курник.
  4. от къде мога да намеря нов дисплей или от морго е по-добре.
  5. Колеги помагайте на снимките е изобразен проблема ми. Миналият ден докато прехвърляше от бензин на газ угасна и при повторно палене дисплеят вече не беше същия. Компютъра работи сменя: среден разход, моментен разход итн, но се вижда само в дясната част съвсем малко. Хоризонталните линии разделящи инф. за външна температура и др.данни са видими.
  6. Колеги кажете мнение: Преди ~ 1месец загубих парно (спря да духа топло) Колата си загрява, но топло йог. След като отидох при един майстор той ми каза,че ми е изгоряло моторче за клапите (студен/топъл) въздух. След като ме въртя 3 седмици и нищо не направи си взех колата и отидох при друг, който уж по разбира от електроника. Той отреагира мигновено и ми се обади след полвин ден да ми каже,че имам парно вече, но ми се е прецакал блока на климатроника. Това била и причината за да спре да духа топло. Той го е зацепил сега зимата само на топло и така ми каза да си търся блок за климатроника. Как смятате дали не е възможно д нещо по него да се е прецакало и да може да се оправи. На комп е качвана и там показва,че няма връзка с климатроника изписвало някакви иероглифи. А между впрочем моторчето си работело каза вторият. Помайгайте! Благодаря.
  7. Колега интересува ме блока на климатроника пиши на skype - stefanvalev801
  8. колега интересува ме блока на климатроника пиши ми на skype - stefanvalev801
  9. Лошо тогава смених ролки и ремъци преди 5000км
  10. Колеги помайгайте. В лявата страна (компресора на климатика) има омасляване. Леко се забелязва и по някой от ремъците в долната част. На щека не показва загуба, но като го погледнеш от долу и прави сериозно впечатление. Слабо място е гарнитурата на капака на главата, като взех мерки и от там го изолирах, но явно има място където не може да го разбере. Мих мотор и за 2000км няма стана същтата история.
  11. Колеги загубих парно! Оказа се че някакво моторче е заминало и не може да се отваря клапа за топъл и студен въздух. Къде може го намеря? Трябва ми спешно!
  12. освен че скърцат, като изсъхне времето и аз си ги наливам с глицерин друго не правят. Имаше финно тропане, но то беше от биеалетките тях съм ги сменил.
  13. Колеги, възможно ли е следствие на износени носачи по предницата при рязко спиране (120км) да има вибрации във волана? Предни дискове и накладки са нови на 5000км, гумите са нови на 2000км.
  14. Колеги, имам следният проблем: Внезапно изчезна парното на колата( никаква топлинна индикация). Принципно си загрява нормално на 80-90градуса след 5-6 км. С хубав антифриз съм. Къде може да е проблема? Преди няколко дена си сменях помпата на за предните чистачки, дали там има някъде токове, който съм бутнал евентуално. Колата имаше невероятно парно!
  15. Търся да си купя 2 бр предни седалки за АУДИ А4, но не от стандартните.
×
×
  • Create New...