Jump to content

Ganev87

Members
  • Мнения

    191
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ganev87

  1. Здравейте Колеги, Карам А4/B5 ADR(1.8 бензин) .До скоро нямах този проблем, но изведнъж почна да "глъхне" след 2000 оборота. Ако трябва да бъда точен може да се каже или загуба на мощност, защото колата набира бавно след тези 2000 оборота. Колата я карам на газ(газов инжекцион).Сменени са всички филтри по инженкциона, сменен е въздушен филтър и се стремя да се грижа за нея максимално както всеки от нас. Единственото, което не мога да си обясня е, че след като запаля двигателя на таблото ми изписва IN2, което не знам какво означава. Питах веднъж във форума, но нищо конкретно не ми казаха, а познати ми викат не се притеснявай не било нищо сериозно, но аз пак не разбрах какво означава и дали е сериозно. Моля кажете как да разбера къде се корени проблема, за да го отстраня, че направо ме побърква тази загуба на мощност.
  2. Колега търся си гребен под задната броня, Ако колата е седан.
  3. Колега двигателя е с турбо нали? Каква цена му даваш?
  4. Здравей Колега имаш ли евентуално по-големи разфасофки от Castrol magnatec 10W40 ?
  5. Колега 5 литра Castrol magnatec 10W40 ги взимам на момента. Как и от къде да ги взема само кажи . А ако и филтри на MAN имаш си супер
  6. Прощавай колега забравих да спомена. Интересува ме 10W40.
  7. Колега къде направи този ултразвук?Ако си от София кажи къде мога да го направя?
  8. То май от там идва проблема.По точно ми гълта мощност за жалост :/ Добре къде в София мога да намеря такива ванички за ултразвук и как да разбера кой от инжектор ми е заминал?Къде да ходя да я закача?
  9. Имам задръстена дюза на инжекциона.Карам А4 ADR 1.8 бензин, без турбо.Странното е ,че след като вдигна обороти се усеща изведнъж как провървява колата.Кажете как да я почистя или трябва да се сменя?
  10. За такова окачване ще ви трябва и нова броня ) ето една за а4 б5 Цена 70 лева Колега бронята е нова нали?Включена ли е греда под нея и ако има ...каква е цената?
  11. Здравейте колеги, Имам технически проблем със спирачките.Претърпях даже ПТП . Натиснах спирачките ,обаче крака ми потъна и не можах да спра на време. Сприрачните дискове и накладки са в добро състояние от което следва ,че там не е проблема. Притеснява ме да не би да е проблема в спирачната помпа или в ABS-а. Моля дайте своето мнение и ако е възможно кажете къде се намира все пак спирачната помпа на този модел на Ауди. Благодаря.
  12. Колега трябва ми Castrol Magnatec 10W-40 5 литра .Кога можеш да го изпратиш.От София съм.
  13. Каква е цената за задни спирачни дискове с накладки на АТЕ нарезни и обикновенни?
  14. И при мен колеги се получава същото и аз карам A4 1.8 ADR и не знам на какво се дължи.Хем гледам да не я карам на бензин,а да загрее на място, където вероятно е доста малък разхода и чак когато загрее тръгвам вече на газ.
×
×
  • Create New...