Jump to content

HePeDoBeH

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    163191013

HePeDoBeH's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ами така е ама ти ако тръгнеш да я крадеш колата надали ще се оправиш за половин час в тъмното, а и това с волана е прекалено лесно аз говоря за нещо което ще набутам някъде ,където ще е най-малкото по-трудно за откриване особенно по тъмно. а за мотора той е пълна инжекция и това с бензиновата помпа не ми е идвало на акъла . аз преди малко си намерих схеми на всички ел.части . да видим дали ще успея да съставя това което ми трябва и ако успея мога да дам инфо после ако някой се интересува Пък ако я теглят тогава незнам,ама все пак по-добре нещо отколкото нищо нали?
  2. Тъй като темата я зададох в главния форум и колегата ме насочи към тази с право и каза бензиновата помпа , ама аз искам ел. прекъсвач чийто бутон да бутна някъде по купето където само аз ще си го знам и аз ще си паля.работата е там че искам да върти , но да не пали и не знам коя верига да прекъсна , някой може ли да ми помогне със схема или съвет? според мен е най-удачния вариант тъй като и да тръгнат да ти палят колата ще се залъжат че не пали вие как мислите?
  3. Интересува ме , коя верига трябва да се прекъсне, за да върти , но да не пали автомобила.Искам да си сложа прекъсвач на място което само аз да си знам и ако реши да ми краде колата изобщо да не го намери. Откъде мога да си изкопая схема на ел инсталацията или нещо подобно
×
×
  • Create New...