Jump to content

roro

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно roro

  • Рожден ден 23.04.1972

Друго

  • Kaра
    Аudi 80 2.0E/115h.p.

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    323383108

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Бургас (София)

roro's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. не е въпроса за охлаждането в случая,а за мазането с бензин за да поддържа еластична мембраната на клапана,който не подлежи на ремонт и струва 230 лева в "Порше"!
  2. колеги,незная как да ви го кажа,но има няколко модела потенциометри за тези дебитомери (конкретно за АБК 2000 Е). аз сменях дебитомер купих го настаро (каталожните номера отговаряха едно към едно),но като го сложих нещо не беше наред - аспуха пушеше леко и за около 3-4 дни стана черен,а беше като отвън-виждаше се металът! Ядосах се и го отворих отгоре! Оказа се,че потенциометъра и плочката са различни от моите (на плочката има номер,различен от моя,а потенциометъра беше видоизменен (от общо активни 5 крачета на буксата на моя, на оня едното краче беше неактивно)! Монтирах от стария си потенциометъра и плочката,настроих си ги и работата заспа! Та се чудя,колеги как колегата,който ги прави тези платки ще знае каква е на сиромаха,който ще си купи! Аз знам 2 модела а има още кой знае колко!
  3. Колеги,механиката на дебитомера ми май вече не подлежи на корекции! Дали на някой не му се намира дебитомер за АВК мотор,но колата,от която ще да е не искам да е работила на газ! Писна ми да го отварям! Има ефект до 2-3 отваряния,после вече...! Реших да слагам газов инжекцион! Към кого да се обърна по този инжекционния въпрос?
  4. Малииии.все престижни професии! Как да кажа своята !? Аз работя в "Carlsberg"! Зареждам веригите с бира-Фантастико,Т-маркети,Била,Метро,Елемаг,345,Пикадили...! Шофьор съм! Както не познавах столицата набързо я опознах! Мисля,че сега е моментът да отправя молба към всички вас! Имам кат. С+Е и искам да карам прицеп или хенгер из България към Софийска фирма,а може и цистерна,към средата на май ще изкарам "ADR" сертификат! Просто искам от време навреме да си ходя към Бургас! Ако някой има някакви идеи моля да ми пише на ЛС или 0888126439 Росен Димов! Благодаря предварително!
  5. Здравейте,ето и нещо морско (макар да живея в София) А 6023 ВК тъмнозелен металик! Зеят дупките за халогените (дойдох в София и ги откраднаха) Росен
  6. roro

    Ключодържатели

    Ще замоля за 3 от клубната версия много са квалитетни! Еконт Бизнеспарк Младост 4 Росен Димов 0888126439
  7. Колега,къде намери биелетки за Б4 за 18 лв и тампоните за макферсоните? Благодаря предварително!
  8. Това е холандски изпарител! Аз имах такъв на предната кола Опел! Работи перфектно докато е читав (вътре има един двойнодействащ много фин бронзов капсалован (кербован) клапан) той като се прецака и....! Никой газаджия не иска да се занимава с тях!
  9. За нищо на света не бива да се спира бензиновата помпа,защото бензина всъщност я смазва и охлажда! Когато колата мине на газ (при мен поне) помпата продължава да работи тогава и преминаването ми в движение от газ на бензин не се усеща,но без да съм видял съм сигурен,че до инжекторите бензин не отива,ако е така то тогава ще се смесят бензина и газта в цилиндрите! От опит знам какво става когато се смесят двата вида гориво докато работи колата! А по повод голямото налягане което упражнява работещата бензинова помпа в/у бензиновите магистрали (докато е на газ колата) не е по-голямо от това,което е налице докато си работи на бензин!
  10. Здравейте,колеги! От няколко месеца не съм влизал във форума,поради липса на време! Искам да вмъкна въпрос по темата за газовите у-ства! Имам газово "Renzo Landi" със степмотор и ламбда контрол систем, винаги паля на бензин и като изфорсирам до 2000 оборота автоматично минавам на газ! По принцип съм много доволен от тази марка и от квалитетния монтаж на газовото ми,но съм с плочка,която е монтирана веднага след дебитомера (докато му свикна гръмна 3-4 пъти и се е скъсал маншона ми на вход на бензиновите инжектори)! Сега съм се навил да си сложа газови инжектори,но ми се иска да са от същата марка! Струва ми се,че ще ми е необходим и някакъв електронен модул,който да определя кога в кой цилиндър да впръсне газ!? Ако някой от вас е по - запознат ще съм му благодарен да ми каже какво точно ми трябва за целта и откъде мога да го намеря! Аз дори незнам как изглеждат тези инжектори! Колата ми е В4,мотор АВК 2.0 л,115 к.с.! Благодаря ви предварително!
  11. МНОГО ВИ БЛАГОРАРЯ,КОЛЕГИ ЗА МНЕНИЯТА,КОИТО СПОДЕЛИХТЕ С МЕН! Разбрах от какво беше шумната работа на бензиновата помпа-резервоарът бил празен и помпата засмукала въздух (карам на газ и не бях зареждал от доста време бензин,използвам го само за запалването)!
  12. май е от нея! слязох при колата само и само да я чуя пак,но този път шума от помпата се чу доста по-силно от обикновено и докато беше само на контакт (преди почти не се чуваше)! имам други съмнения-тъй като аз съм на газ и бензин използвам само за запалването,а не съм зареждал бензин може би от...2-3 месеца макар,че бях в зоната на резервата! възможно ли е според теб помпата да свисти така защото е останала на сухо (засмукала въздух)? Но пък ако засмуче въздух няма да запали,а тя запали без проблем ! утре ще заредя бензин и ще видя дали ще утихне шума!
  13. Здравей,колега! Имам същата като твоята кола и монтирах LPG "Renzo Landi" с емулатор на ламбда сондата! Монтирах го в ж.к."Младост 3" до китайския р-т защото ми казаха,че там пича имал софтуера на "Renzo Landi"! Mинал съм 22000 км и засега (да чукна на дърво) нямам проблеми! В комплекта на газовото има и степ-мотор!
  14. Здравейте,колеги! Тази вечер,когато запалих колата чух лек странен монотонен шум,който идваше от задния й край! Като я изгасих и дадох само на контакт шума го нямаше! Като я запалих отново се чуваше (с промяната на оборотите шума не се промени)! Опасявам се да не е бензиновата помпа (кой знае колко струва,ако е от нея)! Благодаря ви предварително!
  15. roro

    ОБОРОТОМЕР

    И на мен това ми се случи по време на дъжд! Заедно с проблема с оборотомера ми светна и лампата на маслото (светеше постоянно),което повече ме притесни,отидох при един монтьор той разбазика датчика и се оправи и оборотомера! Явно наистина е било от влагата!
×
×
  • Create New...