Jump to content

vladod

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vladod

  • Рожден ден 13.04.1972

Друго

  • Kaра
    Mazda 3

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    гр. София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

vladod's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Отказахме се от колата. Имам историята и оборудването - ако някой иска, ще му ги пратя. Ще търсим друг автомобил. Благодаря на всички, които се отзоваха по темата.
  2. P_PETKOV - Съгласен съм с тебе. Не си струва. Ако ти хареса като цяло - взимаш. tonko2.0T - Прав си. Това важи за всички коли. Лошото е, че този тип коли се амортизират по-бързо.
  3. Прав си. От самото начало не ми хареса описанието, но… Последно, ще помоля колегата с VIN-а да се включи. Ще му пиша на лично. След което ще дам инфо за колата. VIN: WAUZZZ8P58A048311
  4. Не сме го питали. Всъщност, синът ми се занимава главно с продавача. Все пак колата е за него. В Ауди би трябвало да хванат софтуера, ако е пипан. Поне така мисля.
  5. В неделя я гледахме и карахме. Не забелязах неизправности по двигател, скорости и трансмисия. Пише, че е направено пълно обслужване с 2 години гаранция!!! Днес се оказа се, че е 265 к.с. по талон. Въпроса беше за стокови 310 к.с. - явно всеки пише, каквото му падне. Задължително проверка в Ауди, ако се стигне до сделка. Там ще се разбере дали е пипана допълнително. Държа да е в заводски вид, без "тунинг". Съединителят двумасов ли е?
  6. 228 kW. Поне така пише в обявата - 310 к.с.
  7. Здравейте, Днес гледах автомобила. Според мен няма драми като техническо състояние - мотор, скорости, окачване. Малки външни забележки - нищо сериозно. Не съм специалист, от общи познания говоря. Интересува ме модификацията - не намирам данни за такъв двигател 310 к.с. Според продавача всичко е заводско. Моля, запознатите да кажат. Благодаря предварително. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11610039472501565&slink=nbwfcw
×
×
  • Create New...