Jump to content

VANDETO_PZ

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

VANDETO_PZ's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Много лошо,има някаква магия в тази кола.Както казах вече отпада възможноста на колегата за каре и тампон на макферсона,щото всичко е сменено и изправно.Колата е без хидравлика,пробвах и с болта които колегата ПИФ ми каза само че нищо,точно обратното болта е толкова затегнат че нема отвъртане,каму ли завъртане.Ако някои може да даде няква друга вероятност.......моля,нека да сподели с мен
  2. Колега благодаря ти много!Адски много ми помогна,жабката стана екстра и сега много и се кефя))
  3. Преди време имах лек удар с моита 80-ка в бурдйор.От удара които беше изцяло в лявата страна на колата,се изкриви само джантата.След време обаче колата започна да яде гумите.Отидох на стенд и там засекоха че лявото колело е с 2 сантиметра по-назад от дясното.Казаха ми че наи-вероятно имам крив мост и че иска смяна.Преди една седмица отидох да сменям моста,като предварително си бях поръчал нов.Оказа се обаче че проблема не е от моста.Кадърен маистор замери моста и каза че моста не е крив а е в допустимите граници.От там прочериха цялата предница,и установиха,че в резултат от удара шарнира на носача се е преместил назад.Оказа се че този шарнир е регулиращ,и хората отригулираха двата шарнира на двете колела,и сега колелата са отново в идеална права форма.Смениха и някой елементи по предницата които бях разбил по така красивите родни пътища.Смениха 4-рите тампона на носачите,тампоните на макферсона,прахоловителя на единия амортисьор.Минах стенд,колата е в идеално право състояние,бяха категорични момчетата,но проблема е ,че при пълен ляв завой се получава някакво ужасно пукане(подобно имаше когато тампона на макферсона от ляво беше заминал).Хората които до момента са гледали колата са категорични че неможе звука да идва от предницата защото,всичко по нея е бетон.Насочиха ме към кормилната система,и аз искам да ви питам дали е възможно,защото наистина имам лек луфт в кормилото,и при по-бързо разклащане на волана,нещо вътре в него тропа.Ще сам ви много благодарен ако ми помогнете!
  4. Търся специализирана помощ от колеги които са се сблъсквали с този проблем.По жабката на моято 80-ка,има лека кривина и тропа много неприятно в движение.Решен сам да я сваля и да я поизправя,но нещо незнам как става тази операция.Които знае как да сваля жабчето))нека пише))
  5. Ами да според мене (от личен опит вече знам)стрелката само на километража е капсолована и нема махане.Според мене е по разумно ако някои реши да слага бели циферблати да не се мъчи да маха стрелката а да цепне леко циферблата с бръснарско ножче.Мога да ви уверя че изобщо нема да си личи))),а относно магазина в Пазарджик тои се намира точно да авторай "Гешев"мисля че името на магазина беше "Пайнер".Там можеш да си намериш циферблати на 10 лева
  6. Ами за момента нямам снимки на километражите,но съвсем скоро ще кача направо снимки с оборотомера)).Колкото до закупуването на самите циферблати-намерих ги в един магазин в Пазарджик,и за мое голямо учудване циферблатите паснаха идеално)
  7. Благодаря Ви много ще се възползвам от тази информация) П.П между другото и аз до сега търпях подобен вид критики,че сам си купил кола с часовник)
  8. Ами говорителчето ще е не много скъпичко,неква средна работа за 70-80 лева гледам продават некакви ужким немски,та такова мисля да е.А относно предложението на колегата за неговото стъпало,нека да даде цена,защото както обяснява 2*200,ми се струва че ще му се търси много парички))
  9. Имам 80-ка с часовник,на таблото.Смених си циферблатите бели и без да искам строших стрелката на километража.Стрелката се оказа капсолована и сега нема правене.Сами разбирате че така таблото е пракалено грозно за тази марка автомобил.Навил сам се да купувам от моргата,цяло ново табло,и мисълта ми е така и така ще давам пари,може ли да взема табло с оборотомер,и да се свърже на местото на километража.Ако някои е запознат,моля нека да пише
  10. Търся си спешно,усилвателче,едноканално или двуканално за захранването само на една 12",не повече.Някои ако има нешто предвид,да пише тука)
×
×
  • Create New...