Jump to content

ganeff

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80 b4

ganeff's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. с четири врати е много благодаря за изчерпателите отговори.само дето не забелязах нищо конкретно в тях между другото днес си вдигнах колата на подемника и забелязах,че на задните рогове има легла за захващане на тампоните на задния мост.така че въпросът ми е дали задните мостове на куатро моделите на В3 иВ4 са еднакви?
  2. здравейте колеги.имам въпрос относно мойта колица.възможно ли е да си присадя куатрото от една в3-ка на моята в4-ка с АВК мотор.не ме мислете за луд,просто ми попадна една цяла кола без пари.та от нея мога да си сваля всичко необходимо-скоростна кутия,кардан с диференциал,заден мост с окачването,резервоар,управление на блокажа и всичко необходимо което ми трябва.въпросът ми е дали купето на В4-ката е същото отдолу,в смисъл там където се захваща задният мост или нещо трябва да се преправя.Разглеждах схеми на обикновен заден мост и на мост ма куатро и мисля,че захващането на предните тампони на моста и на амортесьорите е еднакво,но не съм сигурен за задните тампони,дали има място където се захващат за купето.също така не съм сигурен дали дължината на купетата е еднаква и дали ще стане кардана,дали кожуха на скоростната кутия е еднакъв с моя.ако има технически грамотни колеги на които са им известни тези немаловажни подробности моля,нека напишат мнението си и ми отговорят.благодаря предварително. P.S. Ако се захвана с тази работа ще документирам всичко стъпка по стъпка със снимков материал и ще го пусна във форума.
  3. колеги благодаря много за съветите.нещата се оправиха след като откачих двете букси на управляващата машинка в багажника.оставих я цял ден докато съм на работа и вечерта като я закачих... оооооооооо чудо.работи перфектно.
  4. благодаря много колеги.утре ще се помъча да го правя и вечерта ще ви пиша какви съм ги оплескал
  5. здравеите колеги.наскоро си купих Б4-ка и преди една седмица централното ми се прецака. не иска да отключва.централното е оригиналното с вакум и е вързано към аларма която е допълнително поставяна.алармата работи.като натисна копчето за заключване колата се заключва,но когато натисна да отключи алармата изпиуква два пъти за отключване но колата не се отключва.същото е и с ключа.като я заключа от шофьорската врата се заключват и 4-те врати,но отключва само шофьорската а останалите врати остават заключени.ако някой се е сблъсквал с такъв или с подобен проблем моля да го сподели или да даде съвет как да открия къде е проблема.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
×
×
  • Create New...