Jump to content

iliaa

Members
  • Мнения

    67
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 1.9TDI 110

iliaa's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги,къде може да ми смянят радиатора за парното на Audi B4,става дума за София. Благодаряви предварително.
  2. iliaa

    АнтифриЗ на 1Z

    здравейте колко антифрис събира ауди б4 1Z мотора,ако някой има представа да пише.Благодаряви
  3. Здравейте колеги имали си на идея някой ,каква гарнитура на главата да сложе за 3-ти ремнт на двигател 1Z и какви цени са долу горе. Благодаря предварително.
  4. колега дай сминки на километража и работили брояча на километрите
  5. интересува ме хидравличната рейка да ли е здрава и къде може да се види.,
  6. няма ли баровци дето пушат пури?
  7. Продавам почти нов,хумирод за пури подходящ е за магазин за цигари и пури.Намира се в София може да се види по всяко време. Цената на нов е 2000лв,може да се провери в представителстово на Habanos в София. http://www.kalimancaribe.com/index.php?pag...amp;prod=284,на размети е същия но е друг цвят. Може и бартер за нещо друго,предлагано от вас. Цена 1000лв. 0878333537.
  8. Здавейте колеги,ако може някой да ми препоръча сервиз където може да си сменя термостата колата е AUDI B4 TDI.И най вече колко струва един такъв ремонт.От София съм,Благодаряви предварително Приятно прекатване на Новата година
  9. Имам следното питана,значи смених гарнитурите на ГНП ,но всичката нафра изтече и сега неможе да запали,имали начин да се вкара нафта в помпата и как се обезвъздошава,незнам да ли е изгубила центровка,но много внимателно сменях гарнитурите без да се сваля помпата от двигателя.помпата е е без жило е електронно подаване на газта.
  10. mersi za otgovora kolega,a nqkakvi kordinati da mi dadesh na misho.
  11. Здрашейте колеги имам следния проблем,започна да ми капе нафта от гнп-то и имали някав начин да се отстрани този теч че много мирише на нафта а и доста харчи така,според мен трябва да се смени гарнитурата но не сам много сигорен,бихтели ме насочили кам някои добър майстор,
  12. колега здравей имашли киломертаж за ауди б4 тди.ако пимаши пиши на лс.и каква е цената
  13. кога имашли километраж за Б4 дизел и кората под двигателя,
×
×
  • Create New...