Jump to content

audifen4

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A4 1,8Т

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

608 профилни разглеждания

audifen4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Добре изглежда, ама за тия пари предпочитам да е от Германия, а не от Пловдив.
  2. Цитиране на предходен пост! Питам, защото по-новите май идват от Индия и Малайзия.
  3. Обявената цена е 8 евра, на снимките изглежда добра, ама ...знае ли човек. Руснаците имат много добри обяснителни клипчета как се избира кола от Германия, но точно за това ауди няма. Като имаш такава кола - знаеш ли къде ги сглобяват?
  4. Колеги, може ли някой собственик да ми каже къде се произвежда този модел и до колко хил. км. дизела кара без особени грижи? Досега никога през живота си не съм имал дизел и много се колебая, в момента съм с А4 1,8Т В момента съм се насочил към една на 140 000км. от частно лице от Германия., но искам да знам горе-долу какво ме очаква.
  5. Колега, интересува ме дебитомера - оригинален ли е или е сменян с някакъв друг? Ако е оригинален, моля прати тел. за връзка на E-mail: moanka@yahoo.com, ще се разберем да кога и как да го взема.
  6. Тази наистина изглежда добре!
  7. Ама е комби...20 бона за комби...айде нема нужда...
  8. Е ако си я взема аз от Италия чак 2 евра ли ще ми стъпи докарването?!? Аз мисля на собствен ход да си дойда, не със самолет...
  9. Ами то аз в момента съм с 1,8Т. Намерили са ми Audi 3.0 TDI 2004 в Италия за 8 евра и сега само трябва да ида да я видя. Некоя италианка, иначе може би, ама надали....
  10. Здравейте, колеги бюджетът ми за кола е около 15 000лв. искам колата да е дизелова и се чудя дали да е А6 3.0 TDI или нещо друго. Моля, дайте съвет какво е най-добро за тия пари.
  11. Audi A4 1.8T 1996г. Аз веднъж като отворих вратата, направо се уплаших, все едно е колата на Батман - 1200 джаджи вътре...
  12. Звуковият сигнал при отваряне на вратата при включени фарове спря дя работи. Възможно ли е това да се оправи с VAG-COM? Не отчита грешка при стандартен тест. Има ли такава функция програмата да намери и отстрани тази повреда или трябва да се рови под капака? В Ross-Tech Wiki не мога да намеря нищо по въпроса - може би не знам къде да търся.
  13. Аз съм на бензин, но като дам по-рязко газ, колата се "замисля" на големите обороти (между 4 и 5 000), което е много дразнещо. Въпросът е, че не съм убеден дали проблема не е в самия компютър - защото технически, трима човека досега не можаха да намерят проблем.
  14. Аз всъщност си купих кабел и CD със софтуер, защото така и не намерих някой който да реши проблема. Накрая - нали знаеш, викаш неволята и се оправяш сам...
  15. мерси много, ще с иго запазя този сайт
×
×
  • Create New...