Jump to content

GeRi

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

GeRi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. GeRi

    Audi A2

    Има имааа Ей в тва сайтче www.autoscout24.de например има доста А2 над 150-200 хил.км.
  2. GeRi

    Audi A2

    Сега се сетих да питам още нещо- може ли да се “връща” километража на А2 и, ако да, по какво си личи, че не показва реалните км на колата?
  3. GeRi

    Audi A2

    Упс, чак сега забелязах, че това човече показва средни пръстчета.. Сори..
  4. GeRi

    Audi A2

    Верно е спряна, но виж какво ще я замества http://forum.avtoindex.com/viewtopic.php?t=6101 Има и на бг, ама нещо не мога да го намеря сега..
  5. GeRi

    Audi A2

    Мерси за отговорите! Защо толкова се различават мненията за А2? Аз по принцип искам да си взема малка кола- икономична най- вече, и затова се спрях именно на това ауди. Да си призная направо се влюбих в него като го видях, ама това е друг въпрос.. Защо е по- добре бензин? Единствената причина да искам дизел по принцип е, че е доста по- икономичен в града.. Пак мерси за отговорите, определено са ми от полза..
  6. Здравейте, смятам да си купувам А2, след 2001, дизел и се чудех дали някой може да ми каже нещо повече за този модел? Кои са потенциално слабите му места (на какво да обърна най- голямо внимание при огледа) Всякаква информация ще ми е от полза. Все още се колебая между дизел и бензин - дайте съвет!
×
×
  • Create New...