Jump to content

ELTORO

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a4 b8 1.8TFSI

Последни посетители

508 профилни разглеждания

ELTORO's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за постовете. Засега няма да взимам решение, след празниците ще му мисля. Към колегата Petri, сподели какъв е резултата след процедурата?
  2. Здравейте Преди два месеца си купих А6 2013 от Германия с адаптив круиз контрол. Това не беше екстра, на която особено държах, но чак като колата дойде в България ме осведомиха за бедствието с дистрониците. Крадат се за секунди, стрували 7-8 хил. двата и застрахователите не ги плщат. В началото мислех че проблема се преувеличава, но напоследък виждам доста зеещи коли със свалени решетки и изкормени дистроници под тях. За последната седмица на три А8 и една Q7! Та вече се замислям да си ги махна, да си сложа решетки без дупки и дали е възможно на дисплея да не излиза съобщение за грешка и адаптивния круиз кпнтрол да се конфигурира да работи като обикновен? Изобщо някви идеи в тази насока.
  3. Преди половин годинка си купих нова кола. Ауди А4 В8 1.8 TFSI 160 коня - ръчка. Колата много ми харесва, двигателчето е много читаво, за градско идеално набира и като пъргавина ме устройва напълно. Но извън градко бих искал да има още малко мощност при изпреварванията на 4ск. За тва се замислям за малко тунинг. Набелязал съм две фирми. 1. BSR шведска фирма - поръчваш си от интернет сайта им една кутийка с дисплейче, стъчащ кабел за връзка към ОБД-куплунга на колата и две бутончета на кутийката. Купуваш си го за около 650-700 евро с доставката, пъхаш кабелчето в ОБД-куплунга на колата и натискаш едното бутонче за да налееш новия софтуер. Ако искаш да върнеш оригиналния после натискаш другото. Фасулска работа и получаваш 215 кончета. Въпроса ми е - някой поръчвал ли е от BSR и какви му са отзивите. 2. WENNING - немска фирма БОКС туннинг - имам кой да ми го сложи. На цена горе долу същото. Качва само до 185 коня, но не сменявам горивото. Продължавам до си пълня с 95. Лично аз бих предпочел BSR, но се притеснявам че вдигат доста мощността и дали не голямо изхвърляне с тези 215 коня за тази кола, само с едно пипане на софтуера. Ще се радвам на всякакви мнения и отзиви!
×
×
  • Create New...