Jump to content

f_y_s_b

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

f_y_s_b's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет, На плафона, който е отгоре в багажника, му виждам ясно и двата входа. Съответно като там подам + (от един акумилатор в багажника) и -, воала - лампата светва. Това ме навежда на мисълта че проблемът не е в плафона. А и още нещо - и двата прекъснаха едновременно - единия ден светеха, на другия вече не. Не знам дали са паралелно или последователно свързани, сега се замислям, че трябва и това да проверя. Ако се окаже, че са последователни трябва да видя кой е първи и как приема и после как предава на втория. Във всеки случай, този отгоре сработва, когато му се подадат + и - директно на него. Поздрави!
  2. Здравейте колеги, Сагата продължава. Смених бравата с работеща такава от друго Ауди и ... не светна нищо при мен. След връщането на другата кола, там всичко си работеше. Изглежда ще трябва да се рови в "комфорта". Някой спомена, че имало реле (може би), което отговаряло за угасването на светлините в багажника след определено време. Дали го има това животно и сменяемо ли е, защото ако го има и е изгоряло, може да се получи точно моя ефект - вчера всичко си работи, от днес - нищо. Поздрави!
  3. Въпрос с понижена интелигентност - микрето на багажника е в бравата долу, нали? Не е в ключалката, която е по-нагоре :-) Просто защото брави - бол и са на добри пари, а и са заменяеми, при ключалките обаче не е така.
  4. Благодаря за идеите! Ще се опитам да проверя микроключето в бравата. Ще трябва да прочета още малко как става. За спойката - също трябва да проверя, но доколкото и двата изгаснаха едновременно, предполагам, че ако не са последователно свързани, ефектът няма да е от спойка. Но нищо не се знае. Като разбера ще споделя. Разбира се, ако има и други предположения с радост ще ги прочета и изпробвам. Хубав ден! Цитиране на предходно мнение!
  5. Здравейте, Автомобилът е от 1997, седан, 1.6 бензин. От известно време не светят плафоните в багажника. Проверих предпазителите - 38 е ок, както и всички останали. Доколкото прочетох тук и на други места, за осветлението в багажника, както и за централното, отговарял именно 38 предпазител. Е добре, но той е здрав (дори го смених за всеки случай ... два пъти), централното си работи, но плафоните в багажника не светят. В купето (за огромно щастие) всичко е наред, дори както си трябва, като отключа багажника си светват плафоните, заедно с отключените врати. Прочетох темата за модула за управление на светлините в купето, но (най-вероятно от неразбиране) не ми дойде идея как да проверя причината за ефекта при мен. Много е дразнещо особено сега, в тъмницата. Извинявам се, ако не съм се ориентирал, че проблемът и решението са вече описвани. Ще съм благодарян за всякакви идеи и предложения. Благодаря предварително! Поздрави!
×
×
  • Create New...