Jump to content

demony

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    колело

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

demony's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте , Взех една печка webasto и след хх на брой време за разглобяване , сглобяване , правене на инсталация и т.н. най сетне събирам съвети за монтажа и на А4 1.9 TDI B5 . Разбрах че оригинално стои под казанчето за антифриза до ABS. При бърз поглед наистина това е най логичното място , но въпроса е откъде трябва да се присъедини към охладителната система на колата ? Опитах се да проследя маркучите от водната помпа , но е малко объркано. Вижда се че два маркуча влизат в частта над масления филтър оттам през тройник би трябвало да отиват към купето ? И все пак някой който е по наясно съм сигурен че ще даде съвет по въпроса. Благодаря !
  2. добре прочетох другата тема но няма нищо по конкретно написано от гледна точка на подръжката и?
  3. Търся наистина сериозно мнение за Audi A3 Sportback 2006 година.Обмислям евентуална покупка на такова но, ме интересува всичко ама всичко за него.Окачване трансмисия двигател купе интериор електроника и т.н. Колата ще се кара много взимам я за фирмата затова за основни части по окачването и консумативите би било добре да ме запознаете с цените им.Как е возията на колата шумоизолацията и пъргавината на двигателя.Интересува ме също като подръжка с каква кола от конкурентна марка примерно VW е сравнима? Давайте всякъкви мнения свързани с нея но моля ви бъдете сериозни. ето я въпросната кола http://farm3.static.flickr.com/2165/245134..._626437f486.jpg Благодаря!
×
×
  • Create New...