Jump to content

CC1751CB`

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от CC1751CB`

  1. При мен "майстора" е на 300 метра , но времето е толкова ужасно ,че не става за нищо ,ни за бутане ,ни за каране ... и си трая засега .Може би в 1вия "що Годе топъл" ден ще отида.Нещо друго за смяна във този участък ? :hilezh: :hilezh: :hilezh: Някой колега с мнение за Yacco 05w40 ?Такова ми беше старото масло ,но така и не усетих някаква разлика , имам още един литър и се чудя дали да поръчам още 3 и така.

  2. Честно казано,аз дори не съм имал кой знае какво желание да сменям волан :) . Въпроса идва от това ,че ми изпадна гореспоменатия в наистина перфектно състояние (дори нямам идея как е толкова запазен) ,та беше и на добра цена и затова .. евентуално ако реша да сменям волан ще послушам съвета ти :)

    Благодаря ! :)

  3. От цялата работа ,всичко изчетено .. излиза че няма вариант да се напасне към А4-ка с функциониращи мигачи ,еърбег и т.н ?!

    Към колегата ,който ми предлага смяна на цялата конзола... Изпадна ми само волан на добра цена и се замислих, не съществува варианта, който предлагаш...

    Ако някой има интерес към 2рия волан (типа на волана) (тоест снимката не е на волана,който имам аз) ,нека пише ...

    П.П. Ако съществува фланец ,който ще ми свърши работа ще е супер...

  4. Абе и аз така мисля ама ...

    Звънях на продавача днес.. той каза ,че го е дал на един колега който бил с а4-ка 97-ма и волана не е станал .И още се продавал ..Предупреди ме ,че не пасвал директно ,а може би е нужно да се ползва фланец.Човека излезе точен и ме предупреди преди да съм купувал ... Не съм запознат как стои въпроса със фланците и ако някой е .. моля за пояснение ..

    Благодаря ти , petkovm !

  5. Здравейте колеги!

    Имам следния въпрос ...Мога ли на Ауди А4 Б5 1.8 125к.с. преди фейслифта 97ма година да сменя този волан..

    post-40630-0-85270500-1328748311_thumb.j

    С този:

    post-40630-0-03438700-1328748338_thumb.j

    Благодаря на отзовалите се !

    Ако някой може да ми помогне с демонтажа на единия и монтажа на другия ,даже ще черпя !Еърбег-а ще бъде ли проблем и ако "Да" как да се справя с него ?

  6. На старата ми кола филтъра беше почти непокътнат а беше изтекло поне 1л масло, ако е наклонен може да си остане чист защото маслото излиза под налягане.

    Той филтъра че е наклонен , наклонен е ,но няма и грам масло в картера ... Ще видя тези дни и ще пиша отново.Ако има други предположения - добре дошли са .

  7. От което би трябвало да следва ,че не е от това ?И моята логика води до това ,че ако е този пръстен ,той се намира непосредствено над филтъра и малко или много щеше да е оклепан ...Какво може да е ,което да не оцапа филтъра . Благодаря.

  8. Благодаря за прекрасния отговор.Лошото е ,че пак имам въпрос :hilezh: :hilezh:

    Ако е това ,което ти казваш ,това не означава ли че целия филтър ще е омазнен.Защото моя е сух целия.Дори и капчици не видях ...Какви са симптомите за амортизиране на това уплътнение(пръстен) ?

  9. A4 B5 1.8 20V 125к.с. е двиигателя АДР ...

    Проблеми със съседи нямам ... не е от пробката,защото лягах под колата и всичко е "мазало" .Проблема идва малко по-отгоре на картера по моите виждания.Лошото е ,че не мога да мръдна с колата дори до сервиз , ще трябва да ме теглят ,а в това време ... не е особено приятно.Другия проблем е ,че имам платена почивка след 1 седмица и колата ще ми трябва задължително ...Това уплътнение на масления охладител къде се намира ?

    П.П. Не е от филтъра ... Той си е на мястото,здраво стегнат и дори не е омазнен ...

    Благодаря :)

  10. Ставам аз сутринта и правя редовния преглед на колата - масло,антифриз и т.н. при което забелязвам ,че масло НЯМА ... Веднага клекнах и видях,че снега е променил яко цвета си :hilezh: :hilezh: . Вдигнах аз колата , легнах отдолу ... гледам ударено или нещо такова няма и понеже не съм голям разбирач,незнам от къде може да е ..Мисля си гарнитура , но не е гарнитурата на блока .Общо взето като легнах отдолу беше омацано не само отдолу ,а някъде от средата на самия двигател.Най-вече си мисля за гарнитура на картера.

    Извинете ме за начина по който обяснявам , но просто не съм навътре и не мога да се справя по добре.

    Ще се радвам ,ако получа поне малко помощ.

  11. Голям отговор ми даде ... питам само и единствено за веждите на колата ... избрах произволна снимка, на която веждите са по този начин и питам как става ... ясно ,че ще трябват пари ,просто ще трябва да се ориентирам на кого да ги дам :):steinigung::respekt:

  12. Продавам LG KU990i Viewty,ползван около една година с оставаща гаранция още толкова към Виваком.Телефона не е кодиран,работи и с трите оператора.

    В перфектно състояние е , не е изпускан ,всичко си му работи ,не е драскан и т.н.

    Пакета включва телефон ,зарядно ,хендсфрии , кутииката със книжките ,гаранцията и калъфче за телефона.

    Продавам го, защото искам разнообразие и малко да сменя телефона,затова съм съгласен на бартер.Евентуално с някакво доплащане от моя страна.В Силистра е телефона ,но тоя месец постоянно ще ходя до Варна.

    Телефон за връзка: 0888 06 35 05 или на ЛС.

    Цена:100 лв.

    Снимки:

    При желание пращам още снимки.

×
×
  • Create New...