Jump to content

avtomobilite

Members
  • Мнения

    413
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от avtomobilite

  1. @Mustaka  Нищо не разбираш ти! Еднави са! :D 

    1 hour ago, Toshko said:

    Ти ако береш парите по дърветата при мен не е така. Мисля, че всеки сам може да си преценява как да си поддържа бараката. Не знам какво толкова се вживявате с тези А8-ци. Кола като кола...дали е А8 или Голф 2-ка все тая - всичко е еднакво. Като се счупи ще си купя друга. Пълно е с такива в мобилето.

    Като гледам какви икономии правиш, съмянвам се да си толкова ларж. Ама няма значение. Чакай да се счупи и тогава правиш. По-евтино ще ти излезне. Иначе са пари на вятъра...

  2. On 9/30/2019 at 5:32 PM, Toshko said:

    Не знам как да обясня логиката си...сигурно няма да ме разберете, но ще се опитам.
    Да речем, че докато е при мен тази кола ще я карам 20 хиляди километра (чисто хипотетично). Ако за това време скоростите не се счупят - супер. Ако приемем варианта, че докато колата е при мен и скоростете няма да се счупят дори без да сменя маслото тогава излиза, че ако го сменя ще съм дал едни 650 лв. на вятъра. Това го казвам с оглед на факта, че когато продавам колата никой няма да ми даде повече пари за това, че съм сменил масло на скоростите.

    С две думи - искам да сведа разходите на тази кола до минимум и съответно си поемам риска нещо да се счупи и да ме вкара в по-голям разход. От друга страна, ако нищо не се счупи накрая като я продам и тегля чертата ще съм дал по-малко пари.

    Ааахахахахха! шЪ умрЪ! Мале мале!

     

    Toshko дали си измислил някаква икономия от течността за чистачки? Или ти не ги позлваш, защото реално течността след стъклото отива на земята, после се изпарява, т.е. отива на вятъра, т.е. са си пари на вятъра? Фарове, мигачи? Горят крушки на поразия, по-добре без такива светлинни знаци. Гумите се карат, докато не започнат да хвърчат парчета от тях и то само при скорост по-ниска от 30км/ч? Заради такива мизерии хората се избиват по пътищата. А това пък накладки да сменяш... пълен абсурд.

     

    • :stupid::steinigung::runterdrueck::tomato::tomato::tomato::2gunsfiring_v1:
  3. 1 hour ago, plamenp59 said:

    Голяма джанта съчетана с нископрофилна гума увеличава стабилноста на колата . А при спукване на гума, колата има много по- добра стабилност .Говоря от опит.Пукал съм и 16 цолова и 19 цолова при скорост от 180-90 км.ч.

     

    А и спирането е различно с по-големите и дебели гуми... Все пак говорим за кола 350 коня.

     

    8 minutes ago, NIKO said:

     

    Да, голямата "помощ". И с още един от скритите постове също, фотоколаж на синя кола, с абсурдно мънички джанти. 

    Човекът най-спокойно ви обясни, че не му харесва возията с тракторните джанти, но нашенеца си има идея за "дизайн" и държи да си я наложи, въпреки всичко и всеки.

     

    Пак не си вникнал в нещата... Прочети по-подробно "неНашенецо". Говрим на тема "сигурност".  

  4. On 5/27/2019 at 3:34 PM, billysezgo said:

    Mr12v има модул с bluetooth. Okolo 300 lv e .  Имаш флашка и блутут. Хем слушаш музика и хендсфрии също. Вързва се към ченджъра 

     

    Може ли контакт? Точно такова нещо ми трябва.

  5. On 21.04.2018 г. at 0:20 AM, krassi_110 said:

    https://m.ebay.co.uk/itm/Bluetooth-Music-Handsfree-USB-MP3-adapter-Audi-Q7-A8-D3-MMI-2G-Basic-High-/122689565729

    Това е най-евтиното работещо и културно, което аз знам.Ама все не мога да се наканя да го поръчам. Тука му слагат 200-300лв. надценка и така :)

     

    Има ли някой, който да го е ползвал? Заслужава си да се пробва.

  6. 275/40/20 НЕ СТАВАТ!!! Опират! Говоря за чисто нови гуми. Ако не са нови и са карани на същата кола, то са се изтъркали от вътрешната страна и за това не опират.

    Проблема се решава с 10мм фланци.

     

    Говоря от личен опит. С такъв размер съм и миналата година имах доста ядове, докато стигна до извода :)

  7. Като снегорин е при тръгване и проходимост, но спирането е като шейна :hilezh::shocked:С Dunlop Winter sport 3D съм, но отдолу като е сняг пак трудно спира. Трябва да се внимамва, защото тези коли без проблем си вървят и на сняг и на лед, но спирането може да подведе някой.

  8. Браво колега!!! Може ли да се направи нещо подобно за Ауди А8, D3, 2007-ма година? Без значение flash или 3,5мм жак. Има CD changer, който мога да прежаля, стига да мога да си пускам музика от flash или 3,5мм жак.

  9. Здравейте,

     

    Audi A8, 4,2 FSI, 2007-ма, 350 коня.

     

    Вчера не можах да запаля. MMI ми показва, че заряда на акумулатора е на 10%. Ще сменям акумулатора. Въпроса е:

    1. Колко амперчаса мога да сложа. Мога ли да сложа 100ач или трябва да е поне 110ач?

    2. След това, като го сменя, трябва ли да ходя да го адаптират? Имам кабел(около 100лв струваше) и ако не е сложно, мога и аз да го адаптирам, но има ли някъде информация как се прави?

    3. В запалката при задните седалки съм сложил един трансмитер. Дали може от него да е паднал или просто му е дошло времето? Съмнявам се, че един трансмитер може да издърпа целия заряд на акумулатора.

     

    Благодаря.

×
×
  • Create New...