Jump to content

waleto

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от waleto

  1. waleto

    Проблем с ГНП

    Аз малко не виждам логика,щото тя и студена не върви.Но ще пробвам и ще пиша!То и диагностиката си каза помпен елемент. Благодаря за съветите!
  2. waleto

    Проблем с ГНП

    Общо взето,няма никаква промяна.Проверих и смених маркучетата за който говори колегата.Те влизат в един клапан,който седи закачен за една от въздушните магистрали зад мотора.Колата върви прилично до около 3000 оборота,само при плавно подаване на газта.Ако я натисна рязко, се замисля и тръгва още по-плавно. Никаква идея нямам.Но ще продължа да чета старите теми.Съветите ви,ще са ми от полза.
  3. waleto

    Проблем с ГНП

    Още не съм го проверил,щот не бях в София! При мен като е студена,няма никаква разлика.А като е топла,при всяко едно палене се форсира сама до 2000об. и след това се нормализира.
  4. waleto

    Проблем с ГНП

    Благодаря ви за бързите отговори!Ще разгледам и ще пиша!
  5. waleto

    Проблем с ГНП

    Здравейте! Имам проблем с Ауди А4 1.9TDI 110кс. '97г. При едно изпреварване на магистралата,колата заби муцуна и от тогава върви само в ниските обороти.Няма никакъв ряз.Това да изпревариш камион или кола е невъзможно. Ако и подавам плавно газ,колата върви и бавно качва обороти,подам ли рязко газ,Аудито почти не реагира,все едно само съм докоснал педала.По таблото не светят никакви чекове и грешки. Отидох на диагностика.Това което изписа уреда е механичен проблем на помпата.Обясниха ми,че вътре в нея има нещо като клапа,която е клеясала или нещо от този род. Всички хора с които се свързах и попитах,казват че помпата се сваля ремонтира се,качва се на стенд и е готова,но никой не дава гаранция.И цена около 1000кинта.Има някакво момче,от Пловдив което след ремонта дава 6 месеца гаранция. Някак си обаче не ми се ще да давам 1000лева за нещо което никой не може да ми обясни.Нещо подобно ми се случи преди година с една помпа VP44 на Бош!И там се говореха космически суми,а се оказа решение за доста по малко пари! Тука изчетох доста теми и никъде не срещнах подобен проблем. Молбата ми е ако може да ме посъветвате,да потвърдите или отхвърлите по горе написаното.Въобще каквото и да напишете ще ми е от полза. Благодаря за вниманието!
×
×
  • Create New...