Jump to content

Andrei TX

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Andrei TX

  1. Тва ти беше казано още в началото няколко пъти.дано си си оправил колата, но няма да се учудя ако още чакаш сама да се оправи чрез форума. успех.
  2. Моята е АФН 110кс и 210-215км без проблем на права, миналата седмица я задържах около 40км с тази скорост,но накрая маслото се качи на 110градуса, иначе моята скорост е 160км тогава за мен колата варви мн добре, от 180км започва да реве джигателя.карам я с Кастрол Магнетик Дизел и гуми 215/55/16(гумите имат значение какво показва километража). Имам я от 10 месеца и съм минал 55хил км с нея. (не ме критикувайте за скороста, карам я само по магистрали в чужбина.)
  3. Повечето сме имали този проблем, казахме ти всички възможни причини даже се повтаряме.Ти нищо не си проверил най вероятно и пак "Колеги помагайте".Мисля че темата е изчерпана.
  4. Andrei TX

    Проблем с А8

    Искали са да кажат, че щом капе значи има.. Успех
  5. Колега провери си маркучите.Аз си реших проблема, маркуча на кулера беше сцепен.Знаех че е сцепен но въобще не ми беше до него.. турбото спираше да работи, като изгася и запаля на ново пак тръгваше, а за пушаците отзад които оставях няма да казвам .. Вече не пуши и върви перфектно.
  6. Колега и моята прави така не е от дебитомера, решил ли си проблема?
×
×
  • Create New...