Jump to content

androat

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    4F sedan 3.0 tdi

Персонална информация

  • Пол
    Male

androat's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. доколкото прочетох при немците се получава http://www.motor-talk.de/forum/-bauplan-umruestung-4f-vfl-auf-a6-facelift-led-tfl-scheinwerfer-t3069570.html http://www.motor-talk.de/forum/-bauplan-umruestung-4f-vfl-auf-a6-facelift-led-tfl-scheinwerfer-t3069570.html това е коректният линк.
  2. Здравейте! Колеги, дали някой е правил ретрофит на фаровете? Дали има компетентен по темата и дали някой извършва тази услуга? Купих си феслифтови фарове, които са и със завиване отгоре на всичко и ще бъде грехота да гният по мазетата Моите са ксенон, но само с вертикално изравняване.
  3. Колегата Sag, е прав! Механиката е такава каквато я описа в последния пост, просто не бях обърнал внимание на тези подробности но при мен всичко това си е вградено и просто трябваше да подменя изхабените амортисьори. Учудващо е че има коли от този клас без заводски да са вградени пантите и бутала при положение че копчето е налично на всеки ключ.
  4. Колега, ти най вероятно си намерил отговор на въпроса с отварянето на багажника, но аз ще споделя опит за тези които ще преглеждат темата и за напред. При седана,освен двата амортисьора нищо друго не помага за пълното отваряне на багажника когато натиснеш и задържиш средното копче на ключа. Когато са отслабнали при натискане на копчето багажника просто хлопва и се открехва само, за да има резултат и двата трябва да са изправни. Доста е приятно когато си с две пълни торби пред супермаркета.
  5. Колегата от Пазарджик, се оказа много свястно момче. Благодарности за темпомата както и за това че преборихме мултиволана :)/> Работи безупречно и пести гориво - кеф голем
  6. Колега, здравей! Понеже назад във поста питаше дали е останал някой във форума без темпомат, аз ти отговарям - да има има. И много ме е яд :)/> Имам следния казус: Колата е А6 4F 3.0tdi - без мулти волан и темпомат Набавих си волана, модула с мулти функцията и лоста за темпомата. Всичко е качено и единственото което работи е подгряването на волана. Има и друг момент че от моята инсталация липсва един кабел (синьо зелен), ана коректната инсталация го има и това най-вероятно е онзи прослувут кабел който се пуска допълнително и трябва да се закара незнамси къде?. При всички положения ми трябва заверка на кодовете за мултифункцията на волана и всичко останало. Какво ще ми струва да се вдигна и да дойда при теб за да оправим работата стига да можеш да помогнеш.
×
×
  • Create New...