Jump to content

Zdravkicha

Members
  • Мнения

    1699
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Zdravkicha

  1. Тя работата е ясна. Щом лампата светва като въртиш на стартер а помпата не тръгва.....подай и за всеки случай един директен хубав + отнякъде ( акумулатора  например ) и ако и така не тръгне да подкачва....нова помпа.

  2. Колега аз това гонаправих. Въпроса ми беше как се маха бубуната от патрона а не самия патрон от цялото тяло. Защото в клипа е показано това което описах в поста си че го направих. Мерси все пак. На някой може да е полезно.

  3. То начин има но ще си личи поне малко. Опитай се да дръпнеш с много тънка пинсета бутона за заключването нагоре. Ако нямаш такава пинсета става с някоя по-дебела игла като я забиеш в бутона под ъгъл около 45 градуса в горната му част и внимателно дърпаш нагоре .  Успех :zustimm:

  4. Това е от дефектирал соленоиден клапан. Намира се на кутията на въздушния филтър. За проба измъкни маркуча който идва от към подкалника  да седи свободен, другия маркуч който отива към всмукателния колектор също го изкарай и запуши с нещо за да не влиза неизмерен въздух. Остави само кабела вързан към клапана за да " лъже " компа и виж дали свистенето няма да спре.

  5. И при мен е така. Странното е че не е винаги. Един път се появяват йероглифите, друг път си тръгва нормално. Сигурно ще го оправят скоро :zustimm:

  6. Ако си прочел и разгледал внимателно хубавия снимков материал в тази тема , тогава освен залепнало уплътнение от горната страна друго не знам какво може да те спира.  Отпред откачи ли маншона за климатика ( ако имаш ) ? Тръбите за парното откачени ли са? А и то всичко не се разглобява. Средната конзола само се маха. Таблото няма смисъл да се откача.  Това - ако е колата от аватара ти.

×
×
  • Create New...