Jump to content

Zdravkicha

Members
  • Мнения

    1699
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Zdravkicha

  1. Купувам интегрална схема CTA 2365 за модул за управление на климатик и парно на рено и ягуар .
  2. Колата отдавна не е при мен вече. Неможах да махна бубината до колкото помня .
  3. Вероятно - крив спирачен диск
  4. Тя работата е ясна. Щом лампата светва като въртиш на стартер а помпата не тръгва.....подай и за всеки случай един директен хубав + отнякъде ( акумулатора например ) и ако и така не тръгне да подкачва....нова помпа.
  5. Това е за А4Б5 ако ти свърши работа http://prikachi.com/images/670/3671670d.jpg
  6. Zdravkicha

    Бушони

    Какъв точно модел е колата?
  7. Ако разгледаш темата отначало ще видиш - има много богат снимков и текстов материал. После вземаш лупата и поялника и за няколко минути си готов.
  8. Най - вероятно пукнати спойки на платката в таблото.
  9. Иво отиди при Ицо Мерсинков да ти пусне една диагностика. Май ти бях казал къде е. В кв. " Левски " в блока дето му викат " дъгата" За мен той е най-големия бог на диагностиката. Само дето кола с газово не пипа :-)
  10. Колега аз това гонаправих. Въпроса ми беше как се маха бубуната от патрона а не самия патрон от цялото тяло. Защото в клипа е показано това което описах в поста си че го направих. Мерси все пак. На някой може да е полезно.
  11. Разгледай връзката между детайлите ( 3 ) и ( 4 )
  12. С новия патрон отиваш на автоключар и ще ти пренареди пластините за стария ключ. А ако е "стара къща" ключаря може и да има някоя опашка като твоята и да ти се размине по тънко.
  13. Капачката стягаш ли я до край?
  14. Или новия термостат не работи коректно или това се получава в следствие на лошо обезвъздушаване .
  15. То начин има но ще си личи поне малко. Опитай се да дръпнеш с много тънка пинсета бутона за заключването нагоре. Ако нямаш такава пинсета става с някоя по-дебела игла като я забиеш в бутона под ъгъл около 45 градуса в горната му част и внимателно дърпаш нагоре . Успех
  16. Zdravkicha

    Шум от резервоара

    Това е от дефектирал соленоиден клапан. Намира се на кутията на въздушния филтър. За проба измъкни маркуча който идва от към подкалника да седи свободен, другия маркуч който отива към всмукателния колектор също го изкарай и запуши с нещо за да не влиза неизмерен въздух. Остави само кабела вързан към клапана за да " лъже " компа и виж дали свистенето няма да спре.
  17. И при мен е така. Странното е че не е винаги. Един път се появяват йероглифите, друг път си тръгва нормално. Сигурно ще го оправят скоро
  18. Ако говорим за качество то тогава Stibel Eltron. Личния ми е такъв - с двойна изолация е и вече кара 13 година.
  19. На елдомските бойлери смяната на нагревателя си е веселба. Трябва да си като татако Барба в ръцете
  20. Ако си прочел и разгледал внимателно хубавия снимков материал в тази тема , тогава освен залепнало уплътнение от горната страна друго не знам какво може да те спира. Отпред откачи ли маншона за климатика ( ако имаш ) ? Тръбите за парното откачени ли са? А и то всичко не се разглобява. Средната конзола само се маха. Таблото няма смисъл да се откача. Това - ако е колата от аватара ти.
  21. Zdravkicha

    Ел. Стъкла на А3

    Добре де , каза ли ти какво има за смяна все пак? Защото ако е изгоряло моторчето или е дефектирал механизма - може и на друго място да ти кажат подобна цена.
  22. Най-добре е с това приспособление което едновременно натиска и завърта буталото
×
×
  • Create New...