Jump to content

mc555

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mc555's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей , колега трябва ми интериорна кора за предна дясна на ауди а3 8п с две врати с тапицерия като на снимката , цена евентуално ако я имаш налична .Благодаря предварително.
  2. Спойлера стой уникално Добре на колата , от колегата съм поръчвал два пъти за мен и за колега с, точност и корекност , да се счита за ЪП до дни ще кача и реални снимки от моята колата
  3. колега гумите налични ли са ти и ако може дай някакъв тел. Благодаря преджарително
  4. mc555

    Проблем с таблото на А3

    оправих го при един колега от Стара Загора , че то на глава с мацката не се излиза смениха ми стъпковия мотор и вече всичко е ОК струваше ми 65лв. 0884980422 това е номера му , като диагностицира и определя проблема със сигурност .Освен А3 прави всички коли от VAG group колегата е много навътре в нещата може да ви каже и реалните километри на колата ако имате съмнения .
  5. mc555

    Проблем с таблото на А3

    Колега , имам следното питане при мен проблема се изразява в показанията на километража , както се движиш с определена скорост показанията на скоростомера започват да спадат а ти си ускоряваш , в следващия момент всичко е наред после изобщо не отчита а в последствие всичко е наред .И другото ми питане е в какъв порядък излиза ремонта ако не е тайна разбира се де . Благодаря предварително , дали Жоро ще се навие да го прави или има много работа .
×
×
  • Create New...