Jump to content

Angelpleven

Members
  • Мнения

    1671
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Angelpleven

  1. Аз искам да си закупя 3д принтер ,най-вече за да си изработвам разни детайли по моделите.Но имам един проблем,нямам представа с какъв софтуер се работи и трудно ли се учи и проектира.Мога да отделя около 1500лв за тоя ми каприз,какво мога да купя за тези пари.Имайте предвид,че подобрения както при колегата не ми се правят, искам да го включа в контакта и да се почва :hilezh:.

  2. Ще го карам още половин година и го изхвърлям.

    Позволих си да  прочета началото темата за ремонти на колата и само от първия пост разбрах,че си имал повече проблеми отколкото аз за 7 години и си дал пари за една бензинка.Ти сам си го казал

    " Към всички собственици на душегуби,  Тази кола е хоби, някой ходят на риба, други имат 2.5TDI... "

    Друг път не ме споменавай в теми които не ме вълнуват,въобще не ме интересуват твоите трепети около двигателя и ревностната ти защита на реномето му...

  3. Данчо,проблемите на моя Тръц са си изцяло по моя вина,по точно от неходенето на газ майстор на време.А и все пак 400к доволно, за 2000лв смених всичко с гаранция-турбо,съединител и читав двигател.За мен двигателя е голямо куче,и частите не са толкова скъпи,всеки си хвали негово щом му вози д-то.

  4. Вчера отворих двигателя :hilezh::saddev: Нормално ли е колата да има две гарнитури на главата или някой е пипал преди мен.Осъмних се,защото поръчах инструмента за развиване на болтовете на главата,а като отворих се оказаха болтове с глава за вложка М10.Няма значение,масата е на път :hilezh:

    16864917_10208651794948588_5459757526274839636_n.jpg16998799_10208651794668581_1194440654176651485_n.jpg

  5. Топлата част на заварената турбина и напълно здрава.Сряда някакъв човек пациент на бащата ще я гледа.Да събере от двете една читава плюс рециклиране.В ибея почват от 400лв новите турбини,най-вероятно китайски,но май им нямам много вяра.Кулер,ремап и тн не ми трябват..,

  6. Ако има читава турбина на пазара веднага я купувам.Но всички които прозвънях имат луфт или пукнатини или "малко"горели масло.Оказа се,че бащата лекувал някакъв който уж бил мн добър в рециклирането и поне да погледне да каже има ли смисъл.

  7. Сагата почти завърши.Новият двигател е на място,турбото беше заварено и сложиха друго,което се оказа,че пуши доста и до Плевен 300км съм спирал за проверка на маслото.Около 200гр беше изгоряло за този пробег и скорост 100км/ч.Утре ще се заема да намеря майстор да рециклира турбото или направо ново и да се свършва.Всичко стъпи 1700лв-двигател,турбо(попрецакано),нов съединител,свещи,масло и дреболии + работата.Скоро ще се захвана да разкостя мотора ,защото ще си правя маса от блока и ще кажа точно,какви са му били щетите :D 

  8. Седалката се съблича не особено трудно,като се започва от гърба.Ето ти е едно доста обширно ръководство за пълно сервизиране на седалките на А6цата.

    http://www.vaglinks.com/Docs/Audi/C5/BentleyPublishers.com_Audi_C5_A6_S6_RS6_Seats_Servicing_DIY.pdf

  9. Пластмасата се държи на няколко болта,които се виждат при сваляне на кората.Не бързай с рязането на нита на номера,при мен подложката за номера беше захваната с болтове към пластмасата и успях да я сваля без да разнитвам и да се занимавам с КАТ.

  10. Карам колата от 2009 и смятах дори да я сменям,но направих малко имотни покупки и ще трябва да я карам около година.После не съм сигурен ,че ще става за продаване -цялата е за пребоядисване и тн.Просто ми е начина на траспорт и ми вади парите и трябва да мога а разчитам в следващата година на добичето...
    Всичко ще става от далече ,защото аз съм в Плевен, а колата в Пловдив .Сега търся оферти ако има в Пловдив за да се погледне от майстора и той да прецени най-добре.

  11. Това ми каза майстора,че две от буталата имат дупки и всичко е станало на пастет.Блокирал е и коляновия вал  и стартера не може да помръдне.Дилемата е сега какво да правя и 500 за двигател и 500 за работа как ви се виждат.

    Единият от двигателите,които съм намерил е малко странен.Продавача казва той е със валове от атмосферка и върви повече и малко ме притеснява този факт,но е най-изгоден и има фактура за регистрацията.

  12. Колата има нова газова от 2 седмици.Газаджията каза че нямало как за 500км да се пробие буталото.Преди това стария ГИ беше със почти спрели две дюзи и най-вероятно проблема се е натрупал във времето и сега просто изби...

×
×
  • Create New...