Jump to content

Dragonwagon

Members
  • Мнения

    136
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Dragonwagon

  1. Моторът е DZ. Благодаря на всички!! Проблемът решен! Може да триете/заключвате.
  2. На агрегата ли е набит или има табелка? Тъпото е, че и колата не е при мен!! Не мога да погледна, а трябва да препредавам обясненията по телефон!! Трагедия!!!
  3. Значи, пред колата, с лице към шофьора, трябва да е на нивото на първи цилиндър? На агрегата ли е набит или има табелка? Достъпен ли е за "невъоръжено око" или трябва уред? Баща ми взе колата да ходи до чужбина, но в последствие се сети, че няма пълномощно!!!!! Останалото сами се сещате.
  4. Колеги, много спешно ми трябва отговор на въпроса къде се намира номера на двигателя на Ауди Купе '91. Дали не го пише някъде на лесно за да го видя?!?!? Спешно ми трябва, а големият ми талон е в къщи. Предварително ви благодаря.
  5. Абе, как ги прайте тия коли такива, бреее! Аз, като един фетишист с удоволствие бих правил секс с тва Ауди!!
  6. Dragonwagon

    AUDI A4 2009

    И на мене ми харесва, както повечето Аудита, само че ми се струва малко обезличено.
  7. Dragonwagon

    История

    Евала колега!!!!
  8. Dragonwagon

    История

    Ако икате давайте адреси и ще ви пратя статията 4 MB-ва! Там всичко се чете..
  9. Dragonwagon

    История

    Дано да ви е интересно, дори да сте го прочели вече. Съжалявам, но нямам програма с която да направя имиджите по-големи. Имам ги скенирани, но там пък са огромни. Ако някой от вас може да ги направи във формат удобен за четене ще му ги пратя на мейл. И не мога да раззбера защо втора страница излиза първа?!?!?!
  10. Наложи се да сменя акумулатора и след смяната (POWER OFF/POWER ON) проблема изчезна от самосебeси!! Дори си вързах централното с алармата.
  11. ТВ-планьор в медийна агенция.
  12. Миро е името, а колата е Купе'92 1.8i, DZ, 112 кс.
  13. Колега, не бери грижа, знам, че това не е решетката на моето Ауди! Тази не я знам от какво е, но е захваната с болтчета и свински опашки. Предишният собственик ми каза, че е от Ауди 100 (примерно, не помня) Месри, че си обърнал внимание все пак! Поздрави
  14. Много благодаря за инфото!! Няма да го закачам повече. А на какъв принцип се работи с него? Примерно зареждам до горе и ако стрелката не е на 70 си я настройвам, така ли?
  15. Колеги, Тази връка при мене е набита навътре (може би е счупена) и не се подава от таблото. Освен това пластмасата е нагнявена от опити да бъде изтеглен бутона навън. Бихте ли ми казали за какво се използва по принцип това копче. Благодаря
  16. Здравейте колеги, От вчера като заклюявам шофьорската врата не се включва централното заключване - заключва си се само шофьорската врата!! Като заключвам обаче пасажерската врата, всичко си е тип-топ, тя управлява всички останали ключалки, включително и шофьорската. Дали на някой от вас не му се е случвало нещо подобно и да знае какво е решението на проблема? Предварително благодаря!!
  17. Не че държа да е дървен, ама така си го представям. Но ако междувременно си намеря S-line волан няма да го откажа!!! Аз и този не бих го сменил (бих го тапицирал), но от горната страна гумата явно се е разлепила от металната шина и се върти. Което ако трябва да съм честен не е кой знае какъв проблем, ама..... за гъзарията няма почивен ден.!
  18. Ми май не е. Или поне не личи. Това на снимката са някакви сенки, а комбинация с лошия външен вид.......
  19. Намерил съм си едни джанти вече, здрави, прави, немски, супер изгодно, от познат,...... НО не ми допада шарката!! Няма пълно щастие!! И сега се чудя дали да си ги купя защото е изгодно или да си търся "неизгодни", които ми допадат.Искам да си купя дървен волан, обаче нямааа... Май ще се обикалят морги. Трябва да ми кажете кога и къде се събиратеБлагодаря на всички за пожеланията и за посрещането!!!
  20. Колеги, да се похваля, ето снимки на Купето:
  21. Ми изплаших се от евентуалния разход и от евентуални ремонти по куатро-то. Номера на двигателя ми е DZ113589!!! 66 Kw по талон!! Данък 17 лв. Чудя се дали само ни плашат с тая простотия за катализаторите или ще вземат да я приемат!?!?! Че Аудито ми няма катализатор.
  22. Колеги, да питам нещо: Днес си прибрах колата от КАТ и в големия талон пише 66 Kw. Това прави 90 кс.?!?!?!? Аз я купих като за 112 кс. Те ли са се объркали или продавача ме метна?
  23. Благодаря за посрещането!!! А как се наричат тогава купетата с по-новия фейслифт, тия 'дето предния капак им се отваря заедно с решетката? В4 Coupe ??
  24. Здравейте колеги, Този път НАИСТИНА колеги! Вчера си купих автомобила от първия ми пост. Само дето го взех за 3100 и според мене не е 90-ка, а 80. DZ - мотор.Има да му се правят неща по предницата, гуми да се сменят и козметика. Стига да не изскочи нещо, което не съм забелязал. Днес ще я водя в КАТ и живот и здраве утре-вдугиден ще кача и няколко снимки (ако ви е интересно, разбира се)
×
×
  • Create New...