Jump to content

ZuNinjaz

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    пешеходец

ZuNinjaz's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Купувам арматурно табло за Ауди Б3 1.8 карбуратор RU двигател. Таблото е с часовник вместо оборотомер и е до 220км. Търси се изправно такова. Оферти на Л.С. За предпочитане е продавача да е от София.
  2. Преди 3 години, ако не се лъжа срока беше 1 месец (не съм сигурен), в които трябва да търсят колата, след този месец от полицията ти издават някаква бележка, че колата не може да се намери. След което е логично да ти изплатят парите, но не (поне при мен). Продължи се с едни размотавания, че парите са на път, и трябваше да пристигнат в община Плевен. Но ги нямаше, звънях да питам, казват ми от София чакаме да ги пуснат. Звъня в София, от там ми казват, че парите са изпратени. И така ме въртяха доста време. Накрая явно им писна, защото и на мене ми беше пписнало от цялата работа и през ден им звънях и ходих в офиса им. Измислиха още някакъв документ да им извадя от полицията, и след като го извадих и им го даодх след седмица ми изплатиха сумата, като извадиха от нея парите са една щета и за оригиналния касетофон на колата, тъй като го бях сменил с мп3, които не бях добавил към застраховката. Общо взето след тази случка, не съм стъпил повече в Булстрад и не мисля и да стъпвам. А в конкретната ситуация имах познати и в Полицията и в Булстрад и с тяхна помощ ме въртяха толкова време.
  3. И на мен ми откраднаха преди време кола застрахована в Булстрад, не можаха да я намерят и платиха стойноста на застраховката, но след 4 месеца разкарване по полиция и застрахователи с различни документи. Не го пожелавам на никой. Аз съм чувал, че внасят тотално размазани коли от други страни за без пари, след което се краде здрава такава кола и се заменят елементите съдържащи номерата от рамата.
×
×
  • Create New...