Jump to content

bat_vane

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    VW GOLF 3 GTI 115 HP

bat_vane's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравеите , колеги , искам да ви попитам колко ще ми струва смяна на ремъците и ролките на мойто Audi 100 2.5 TDI AAT ? Цените на трите ремъка , ролките и труда в сервиза , ако някой е запознат , ще му бъда благодарен да ми каже инфо .
  2. Колеги , пасват ли джанти от Алфа 166 на Ауди 100 2.5 ТДИ ? Благодаря .
  3. Верно си е , че е грехота да сложиш нещо от Форд , обаче на харизан кон ченето не се гледа ! Тва с гримовете пък изобщо не е на същия принцип както в случая с джантите , но няма значение ! В крайна сметка джантите от Форда не стават за Аудито така ли ?
  4. Не ми трябват да си ги купувам ! Баща ми ги е намерил geschenk от Италия и пита дали ще станат , за да ги взима за мойта кола !
  5. Колеги интересува ме дали джанти 17 или 16 цола с пет дупки от Ford C Max биха паснали на Аудито ми , което също е с пет дупки ? Не съм сигурен обаче за точното разпределение на дупките на главината , за това питам ! Audi 100 2.5 TDI Combi 1993 г. Благодаря !
  6. Активирах я ама го направих без да искам и без да знам как ! :wub:
  7. Нищо не мога да разбера ! Тия дават някавки ID-та от там и връщат регистрационните кодове , незнам къде да се регистрирам , за да го получа това ID ?
  8. Не става , пробвах поотделно за всички автомобили !
  9. Здравейте , колеги ! Бих искал да питам тези от вас , които са се занимавали или занимават с тази програма , ако могат да ми кажат как да си отключа втората страница с разделите - "Maintence , Engine , Transmission ....." . За първи път си инсталирам програмата и ми е непозната . Поставих крака , но пак не стана . За по - ясно ще ви покажа нагледно кое не ми е активното и ме интересува как да се активира . Ще съм благодарен за каквато и да е информация !
  10. Ясно , а къде в Етката мога по номер на шасито или двигателя да го намеря това ! Благодаря !
  11. Къде го проверяваш ? От този тип двигатели няма ли и по - мощни ?
  12. AAT и некви числа след това !
  13. Здравейте колеги , бих искал да знам от къде мога да разбера за конските сили и киловатите на двигателя на моята кола , защото предишния собственик твърди , че данните в талона не са верни ! Автомобилът ми е Audi 100 2.5 TDI 1993 Combi . Имаме съмнения , че не е 115 конски сили както пише в талона . Къде може да се провери това ? Благодаря и се извинявам , ако темата ми не е на подходящото място !
  14. Имам следният проблем - когато карам и колата ми стигне около 2000 оборота и искам да превключа на втора предавка , като натисна съединителя колата губи мощност , оборотите падат и се налага да натисна повторно педала дори няколко пъти за да се върнат оборотите и да включа на съответната предавка . Бихте ли ми дали някакви мнения , съвети или препоръки от какво може да е и как може да се оправи . Много ми е спешно . Благодаря предварително .
×
×
  • Create New...