Jump to content

gbchustla

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 avant

gbchustla's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ахх някъкво объркване стана. това са две различни коли. Аудито за което питам в тази тема е 2001ва година а това за което говорех е лично мое и е 2002ра. На лично моето имам бутон на чистачките и си достъпвам Борд Компютъра но на другото Ауди (на мой колега) няма такъф бутон и му обещах да питам вас тъй къто съм извън България и той неможе да ви питам самичак. Сажелявам за объркването. Ще кача по късно снимки на моето Ауди някъде и ще дам линк тук. Някой да има на идея защо на моето Ауди има такъв бутон а на другот Ауди няма? Страно ли е или не? Мерси и още веднъж съжелявам за объркването. Изложихме се и колега неговия десети знак е 1-ца!
  2. http://www.mypicx.com/11122009/audi123/ Виж тук, незнам дали се вижда това което те интересува. В книжките пише, че трябва да има някъкви бутони на ръчката за чистачките ама аз нямам такива бутони. Това А4 е със 6ст степенна скоростна кутиа ако ваобще има някъкво значение това. Много странно
  3. абе гледам бе ама немога да намря как да си достигна до он-боард компютъра. Значи може и да неможе да се достигне така ли ?
  4. хм хм ..това май не е книжката която ми трябва. Не е за моето Ауди. Трябва и за Авант А4 2001 и 2002. Немога да разбера как да си влезна в компютъра. Гледам че има някъф бутон на ръчката за чистачките ама на моита кола няма такива бутони ...много странно ...някъф съвет??
  5. Колата не е стъпвала в БГ ) Благодаря на всички за пожеланиата!!
  6. Благодаря ти стращно много!!! ) супер си!
  7. абе мъчих се да я търся ама сигурно не пиша както трябва( дай ми някъф линк. Сажелявам ако досаждам с темата!
  8. Здравеите Имам нужда от потребителска документация за Ауди А4 Авант 2001/2002. Имам ги и за двете години но са на Немски и нищо не отбирам. Някои да знае каде мога да намеря на Англиски или Български такава документация?? Мерси!
  9. Здрасти, Мерси много за информациата на всички. Току що минах с тази кола и този двигател 1400км на екс. Мотора не се чува, 73 литра нафта (който иска да вярва) на 6ста скорост. Изключително съм доволен за сега от колата и от двигателя. Мърка като малко котенце. Незнам защо хората имат такова лоше мнение за 2.5 ТДИ. За сега колата се представя просто перфектно. Колата я купих от човек в Германия. Колата е стара (2002) но е на 85.000 реални километра и мога да кажа, че така плютия двигател се оказа много кадърен. Не съм я спирал. За 10 дена съм и направил около 3000км + дългия път 1400км ...никакви забележки. Явно наистина батковците си купуват А6 на 500.000км и за това не харесват 2.5 ТДИ ) Благодаря Ви много за мненията. Може темата да се затвори. Смятана на кунсумативите ми отне 1.100лв в сервиз на Ауди, Германия. Да бъда точен 535 Евро!
  10. Zdraveite vsichki Iskam malko mnenie za tozi tip Audi - Audi A4 2.5 TDI 150kc? Moje li nqkoi da mi dade nqkvo info za tozi model. Interesuvame nai mnogo kak e dvigatelq i kolko struva da se smeqnt masloto i remaka s rolkite (samo tova bez da se smenqt drugi neshta, samo tezi dvete) ? Shte buda mnogo blagodaren ako nqkoi si izkaje mnenieto - realnoto mnenie. I ako nqkoi mi dade dokumentacia ili nqkakvi drugi stranici kadeto moga da pogledna i da procheta shte sum mnogo blagodaren! Blagodarq Vi na vsichki predvaritelno!! "sajelqvam, che ne sum pisal , che e A4 v topica" Vladi,
×
×
  • Create New...