Jump to content

edisport

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A8 4.2 quattro

edisport's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам сребърна гривна 95 гр.Ръчна уникална изработка.Състои се от седем масивни плочки,на три от тях има вградени три монети с лика на Александър Македонски( ези и тура),от задната страна на гривната е турата на монетите.Закопчалката е също уникален модел с закопчаване тип: точна комбинация.Направена е преди две седмици.Носена е около 10-тина дни. цената и е 300 лв. без коментар ( струва над 500 лв. ако решите да си правите такава ) 0899522083 ;0887752522 Имам и други снимки на гривната skype: edi-sport81
  2. Продавам предна решетка за Ауди А8 цена 60 лв. 0899522083,0887752522
  3. Продавам Nokia 8800 Sirocco Black-оригинал,оригинално зарядно ( стойка ).Цена 300 лв. 0899522083 ,0887752522 skype:edi-sport81
  4. kolegi imam Audi A8 4.2 quattro 1998 g. ima absolutno vsi4ki extri,dori e s golqmata NAVI,no e sas star 4etirila4ev volan kato na AUDI 100.Namerih gotin volan ot A6 sa6tata godina no neznam dali 6te stane.Ako nqkoi znae molq da pi6e. moje i na skype: edi-sport81 Blagodarq predvaritelno. p:s Sajalqvam za latinicata ,no na slujebniqt komp. nqma kirilica
  5. Колеги,благодаря много за информацията ,но абсолютно всички мъркучи тръби и т.н сме ги проверявали и които е имало и най малко съмнение сме ги сменили с нови,изгорихме и третата помпа,сега вече ми писна да давам само пари за помпи и майстори и си намерих цял резервоар окомплектован,утре ще е при мен и ще го сложа,дано проблемите да изчезнат.Благодаря много и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!
  6. edisport

    Колеги проблем с А8

    Колеги,благодаря много за информацията ,но абсолютно всички мъркучи тръби и т.н сме ги проверявали и които е имало и най малко съмнение сме ги сменили с нови,изгорихме и третата помпа,сега вече ми писна да давам само пари за помпи и майстори и си намерих цял резервоар окомплектован,утре ще е при мен и ще го сложа,дано проблемите да изчезнат.Благодаря много и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!
  7. колеги благодаря за информацията,но всичко вече сме пробвали,сега разбрах че помпата за куатро е различна и май от там може да идва проблема,сега ще потърся още една помпа от 4.2 quattro по моргите да видя дали няма да се окаже проблема от там ! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !
  8. Колеги,имам А8 4.2 quattro 1996год.,преди около месец колата изведнъж спря да върви ( все едно и свърши бензина а имаше поне 20 литра вътре) интересното е че като налях още 10-тина литра запали и тръгна,но ден-два след това отново спря ,помислих че проблемът е същият и заредих 30 литра бензин-но увиколата не тръгна.Обадих се на майстор,той дойде и каза че помпата е отказала.До тук добре,извади той помпата и я сменихме с нова ( втора употреба ),сложих ме я и колата тръгна,тогава имаше около 50-60 литра бензин вътре.Карах докато стигна половината и като подмина половината на резервоара и пак спря колата.Като дам контакт чувам че помпата върти но на сухо,може би така изгорихме и втората помпа.Купих трета,посъветваха ме да си купя помпа от БМВ 750 i W12, купих си и такава ,сега съм с нея обаче проблемът остава.Падне ли нивото на бензина под половината резервоар и колата гасне.ходих на 3 сервиза всички вдигат ръце и незнаят от къде се получава проблема.Ходих и в специализиран сервиз на АУДИ там отказаха въобще да я приемат за ремонт искат да сменят целият резервоар с нов с нови помпи и т.н. ( около 2000-2500 ще ми струва) Ако някои е имал същият проблем или знае лек нека пише! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ !!!
  9. Колеги,имам А8 4.2 quattro 1996год.,преди около месец колата изведнъж спря да върви ( все едно и свърши бензина а имаше поне 20 литра вътре) интересното е че като налях още 10-тина литра запали и тръгна,но ден-два след това отново спря ,помислих че проблемът е същият и заредих 30 литра бензин-но увиколата не тръгна.Обадих се на майстор,той дойде и каза че помпата е отказала.До тук добре,извади той помпата и я сменихме с нова ( втора употреба ),сложих ме я и колата тръгна,тогава имаше около 50-60 литра бензин вътре.Карах докато стигна половината и като подмина половината на резервоара и пак спря колата.Като дам контакт чувам че помпата върти но на сухо,може би така изгорихме и втората помпа.Купих трета,посъветваха ме да си купя помпа от БМВ 750 i W12, купих си и такава ,сега съм с нея обаче проблемът остава.Падне ли нивото на бензина под половината резервоар и колата гасне.ходих на 3 сервиза всички вдигат ръце и незнаят от къде се получава проблема.Ходих и в специализиран сервиз на АУДИ там отказаха въобще да я приемат за ремонт искат да сменят целият резервоар с нов с нови помпи и т.н. ( около 2000-2500 ще ми струва) Ако някои е имал същият проблем или знае лек нека пише! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ !!!
×
×
  • Create New...