Jump to content

gramota2168

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно gramota2168

  • Рожден ден 19.11.1986

Друго

  • Kaра
    a3, 1.9, TDI, AHF

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Русе

Последни посетители

823 профилни разглеждания

gramota2168's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мерси много за отговорите момчета.
  2. Не акумулатора не е нов. Преди около 4 месеца си взех колата и акумулатора е този от автокъщата.
  3. Един приятел ми беше казал, че ако няма изобщо течност се слага киселина и вода, но явно и той толкова разбира. Измерих го с мултицет и показа 12 волта.
  4. Здравейте колеги. В големите студове ми падна акумулатора и ме домързя да се заминавам тогава. Днес го смъкнах да го заредя обаче видях, че няма киселина в нито една клетка. Акумулатора ми е този от автокъщата. Около 4 месеца съм карал с него и нямах никакви проблеми. Решил съм да си купя киселина и да видя дали има заминала клетка и ако да, да си купя новичък. Има ли някакво значение каква киселина да си купя според това колко ампера ми е акумулатора?
  5. Здравейте, колеги! Скоростите влизат нещо трудно и реших да си сменя маслото на скоростната кутия. Знаете ли колко литра и какво масло трябва да си купя? Благодаря предварително.
  6. Здравейте!!! Занесох колата на един майстор и той я тества с ВАГ КОМ в движение. Когато колата набере 120 км тя влиза в сервизен режим. Момчето каза, че някой се е опитвал да ми омагьосва двата чипа , които имам и се подавало голямо налягане на турбината и за да се оправи това трябва да се препрограмират чиповете. Искам да попитам възможно ли е налягането да е от чиповете и много ли е трудно да се препрограмират да работят правилно и ще има ли странични ефекти това.
  7. Здравейте колеги! Смених си подгревните свещи преди 1 седмица( тогава и една не работеше) и си закарах колата на един майстор да я погледне и той каза че подгрява много време. На всичкото отгоре и не пали добре. Колата ми не е с помпа дюза. Отделно и помпата била тръгна да заминава( връща гориво) и майстора ми сложи едно клапанче. Знаете ли какъв може да е проблема, че преди да запаля трябва да чакам 15 секунди?
  8. Можеш ли да ми препоръчаш марка за водната помпа и термостата?
  9. Сменил съм антифриз преди 1 седмица но водната помпа не, понеже майстора ми каза, че нямало смисъл да я сменям сега А можеш ли да ми кажеш как да си проверя Т на антифриза понеже имам колата от 1 месец и не съм и разбрал всички номера?
  10. Би ли ми препоръчал какъв термостат да си купя?
  11. Здравейте! Взех си една А3-ка, която е внос от Италия. Един приятел, който си взе ауди 80 преди време от там ми каза, че са го накарали да си смени термостата понеже там ги карали с по различни тъй като било по горещо. Когато карам на полигона успявам да ги кача на 90 градуса, обаче като тръгна да се прибирам, карайки извънградско градусите паднаха на 75-80. От Русе съм и ми е малко трудно да кача 90 градуса в града даже не помня да съм го правил. Всякакъв съвет ще ми е от помощ. Благодаря предварително.
  12. Ако откача сензора и покарам малко, няма ли да се натрупат грешки в компа?
  13. Ако е проблем с дебитомера или клапанчето ВАГ КОМ-а няма ли да го хване?
×
×
  • Create New...