Jump to content

ivanov71

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ivanov71

  1. Колега,провери си отвора,през който минава жилото за отваряне на предния капак. При мен се беше скъсал и му сложих силикон.
  2. Здравейте! Търся десен халоген за б4 от тези които са вградени в предната броня.
  3. Здравейте Колеги! Търся механизъм на дръжката на 5-та врата на Б4 Авант (счупена кобиличка от едната страна на механизма),явно това е болест за този модел. Моля за съдействие! 0897344414-Иван гр.Троян
  4. Здравей колега! Търся механизъм на дръжката на 5-та врата на Б4 авант(счупена кабиличка от едната страна на механизма). Ако ти се намира,моля пиши!
  5. Здравей колега! Търся запазена оригинална резервна гума с джанта тип"патерица" на разумна цена за В4.
  6. Здравей колега! Трябва ми оригинална резервна гума от тънките за В4. Ако имаш,дай ми цена?
  7. Здравей колега! Търся амортисьорите на 5-та врата,ако са читави. Дай ми цена?
  8. Здравей! Благодаря,но вече ги намерих.
  9. Търся горивен датчик,който се намира в резервоара на audi b4 1.6 avant. Той е окомплектовен заедно с поплавъка. Търся също и каучуково уплатнение за гърловината на резервоара,в която влиза бензиновата помпа и датчика,че моя е пред разпад. Ако някой ги има,моля да ми предложи цена! Иван-0897344414
  10. Колега,дай цена за джантите с гумите и телефон ако може!
  11. Здравейте! От няколко месеца карам AUDI 1.6 Avant ADA. От една седмица имам проблем с таблото. В момента не работят спидометъра с километражите в него и уреда за нивото на горивото. Свалих таблото и го носих на майстор. Той го гледа и каза,че имало някои слаби връзки в него,които е подсилил и че стабилизатора на напрежението няма проблем. Сложих го обратно и без изменение,пак тези уреди не работят. Моля ви,дайте ми идея къде да търся!!!
×
×
  • Create New...