Jump to content

komar

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

komar's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, След малко промяна на колата ми останаха части които са абсолютно здрави и читави но са ми също толкова ненужни. Прецених че вместо да ми събират прах в гаража е по-добре да ги продам поне да свършат работа на някого. Цените подлежат на коментар, а самите части както казах са абсолютно здрави. Ето линковете на обявите: Дясно огледало за А3 1999г - 5 врати ( за 3 врати НЕ става, пробвал съм ) Стопове за А3 1999г - 5 врати - 2 броя комплект Фарове за А3 1999г - 5 врати - 2 броя комплект с мигачите Оригинални джанти за А3 1999г -15" 5х100 - в перфектно състояние, без кривини или драскотини За колеги от форума: цените са с 10% надолу още преди пазарлъка.
  2. Колега, я наистина качи снимки да видим как се получава, да не си давам парите напразно. Предварително ти благодаря
  3. Привет колеги, искам само да попитам дали предна броня от S3 8L пасва на А3 8L, и има ли някакво преправяне. Предварително благодаря.
  4. Айде да похваля и аз майстора. Браво. Днес го сложи, работи перфектно. Много ти благодаря Жоро.
  5. Е чак да я сменя няма. Не съм толкоз богат От София съм. Ако дадеш някаква идея още другата седмица почвам да проверявам че вече съм откачил с тоя проблем!!!
  6. Ето друга тема за същия проблем: http://audibg.com/forum/index.php?showtopi...p;#entry1243417
  7. komar

    A4 1998g 2.5 tdi

    И аз мисля че не е от турбото, защото на мойто му смених почти всичко и проблема пак го има. Ето линк към другата тема, която мога да се обзаложа е за абсолютно същия проблем: http://audibg.com/forum/index.php?showtopi...p;#entry1243410
  8. Здравейте колеги, Хайде да се присъединя и аз и да споделя малко от същия проблем. А3 1.9 TDI 90к.с. Смених всички клапани по турбината, прочистих я, махнах катализатора, преинсталирахме софтуера поне 5 пъти за всеки случай, прочиствах МАП сензора. Идеите ми се изчерпаха, и взе да ми писва. Днес един майстор ми каза че започва да си мисли че може да е от ГНП. Накрая ще отнесе някое дере тая кола и ще се минава на следващата.
×
×
  • Create New...