Jump to content

Mysterious

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Mysterious

  • Рожден ден 29.05.1985

Друго

  • Kaра
    A4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Bulgaria;Sofia

Контакти

  • Yahoo
    petar.panchev@yahoo.com

Mysterious's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Mysterious

    Проблем Inspect Serv

    Здравейте, имаше една комбинация,за да изчистя това съобщение.Каква беше.Извинявам се предварително,ако вече има такава тема.
  2. извинявам се за двойния пост,калника ми трябва за Ауди А4-1997г ADR.
  3. Здравейте приятели, наскоро пусках тема,че издирвам преден калник от към шофьора в цвят сива перла(металик),все още издирвам такава,ако някой му се намира да ми пише на ЛС или да пише тук в темата. Благодаря и лека вечер.
  4. Говорим за София чувам за някакъв човек на има Жоро от Горна Баня може и да се бъркам,някой да има ли впечатляния от него?!
  5. Здравейте Въпроса ми е следния аз съм с Audi A4 1998г 125кс,искам да и сложа ГИ и се чудя къде в София ще е най-добре и ако ме ориентирате към цена с монтажа.Също така ако не е проблем ме насочете към какъв модел ГИ да се насоча и най добре пасва на колата ми. Благодаря Ви предварително. Лек ден и успешна седмица.
  6. Здравейте,мисля че въпроса ми е глупав,но мисля че тука му е местото да попитам! Моля Ви да ми препоръчате место от което да си закупя нова броня за Ауди А4 1998г на която да мога да инсталирам и халогени!!! Също така колко можеби ще струва това и дали има место където да ми я направят в Дружба 2 София!!! Също така естествено и боядисването на бронята!!! Изкам прост да знам колко пари да си приготвя за тази услуга!!! Благодаря ви предварително
  7. Благодаря КаНуТо;с твоя съвет всичко се оправи,Благодаря ти!!!
  8. благодаря КаНуТо,днес ще пробвам ако нестане ,само ми кажете това проблем ли е или мога да си карам спокойно колата !!!! И да неходя до сервиз за да ми го оправят!!! Благодаря предварително!!! Лек ден на всички!!!
  9. Това започна да ми го показва два дена след като смених маслото!!!Каква е тази комбинация на таблото която трябва да направя БГ ми е кажете несум мн на вътре с английският!!! Благодаря предвариелно!!!
  10. Можели някой да ми каже ,каква е тази грешка ,която ми показва на дисплея на компютара: servize OIL Карам ауди А4 1998г
×
×
  • Create New...