Jump to content

Nikolaj

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна

Последни посетители

1030 профилни разглеждания

Nikolaj's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Nikolaj

    Трудно пали Audi A4

    Благодаря колега,ще направя диагностика!
  2. В последно време колата пали трудно,първоначално и след това,като е необходимо продължително въртене със стартера.Колата е Audi A4,двигател-ADR.Дайте предположения?
  3. благодаря на всички колеги, които се отзоваха на проблемът ми. ще се опитам да се справя сам.
  4. Това сериозен проблем ли е,или да си я карама така?Колко би могъл да струва ремонта,ако реша да я правя?
  5. Колеги,може ли някой да ми обясни следният случай?Исках да проверя положението на свещите,след като издърпах лулата с гуменият тампон на първата свещ,забелязах,че същата е омаслена с двигателно масло.При втората беше същото положение. Колата пали безпроблемно и развива пълна мощност.Някой да каже,от къде е това масло върху свещите(не върху електродите)?
  6. Колата е на газ и бензин,запалва на бензин,след което привключва на газ.Първото палене е безпроблемно.Като покарам колата и се наложи да спра,при следващото палене се налага да задържа контактният ключ продължително време и да подам газ с педала.Понякога това се повтаря един,два пъти. Помогнете!Дайте мнения по въпроса!
  7. колеги дайте мнение! При загрял двигател колата пали след продължително 7-8 сек. време и подаване на газ. Оставам с усещането за задавена кола а не е така. Колата е с газово но принципно пали на бензин.
  8. Колега търси Авто ел.услуги-Инж.Станимир Янков тел:0888788498.Намира се до Военна болница,в улицата в ляво от нея има поставена табела,която насочва. Най-добрият е във Варна за този вид услуги и дава писменна гаранция с подпис и печат за шест месеца. За ремонт на алтернатор ми взе 40лв+25лв за частта. Дано с посочената информация да ти бъда полезен!
  9. Има ли колега от град Варна,който да посочи добър сервиз и майстор относно окачването на автомобила? Имаме втори въпрос-от къде мога да си купя пълен комплект части за предно окачване,на сносни цени от магазин във град Варна?
×
×
  • Create New...