Jump to content

Mihail Atanasov

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3

Mihail Atanasov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. A3 1.6 1999г. Здравейте, имам следния проблем-изгоря ми модула на абс-а. Майстора се опита да го ремонтира и не стана -трябва нов(втора употреба че нов си е....ло майката). Когато я запаля си прави чека и гасне но като вдигна 15-20 км си светва за постоянно и абс-а не работи. Някакви идеи за ориентировъчни цени и от къде може да се вземе този модул? Днес се случи и друг проблем-догато си я парзалях по леда светна(по-точно започна да мига)червената лампа с удивителна в кръгче и 2 скоби от страни.За какво е тази лампа? Извинявам се предварително за това описание-нов съм във форума. Предварително благодаря за отговорите P.S. намерих снимка от форума, където свети тази лампа http://audibg.com/forum/index.php?act=atta...st&id=58075
  2. Не е от това-имам колата от 4г.
  3. Благодаря за отговорите - ще сменя свештите и ще и направя диагностика
  4. Май е от свещите - карам колата от 4г., а свещите са оригинални-никога не са сменяни, а сега е на 180 000км., но до сега не е правила проблеми, за това не сам ги пипал.
  5. Здравейте, нов съм във форума. Карам А3 1.6i 99г. Проблемът е следния - колата не набира както преди и има замисляне и придърпване при ускоряване. Това придърпване е като това - примерно сутрин палиш и тръгваш веднага без да загрее и като подадеш гас колата се замисля за секунда и тогава зацепва. Но сега го прави на всяка скорост...? Не е от съединителя. Някакви идеи?
×
×
  • Create New...