Jump to content

ventsi34

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

ventsi34's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ами значи първо интериора не е добър. Возени са животни отзад и е доста пораздърпан. Явно някой си е острил ноктите. Има дупка на шофьорската седалка от цигара. Отпред от шофьорската страна колата е имала удар и е правена. Но удара не е бил сериозен.
  2. Ами оказа се, че изобщо не е добре колата
  3. http://www.cars.bg/c1127862 а за тази обява какво мислите? Някой да е виждал колата? Има ли някъде място в форума където са написани основни насоки какво да гледаме, когато купуваме такъв модел кола. Какво е това CD в тази кола може ли да му се монтира xCarlink или нещо такова?
  4. Мен ме притесняват главно 3 неща. - Колата е от южна Италия - В Дупница е - Струва ми се съмнително ниска цената Вече се замислям и за светлия интериор. От друга страна пък видях някои неща дето не ги бях виждал до сега в други коли. :/
  5. Е направил съм грешка. На всеки се случва. Относно салона не мислех, че ще се цапа толкова. Иначе за толкова пари толкова. Относно малкото екстри. Значи не ви се струва, че е със съмнително ниска цена.
  6. Здравейте, нов съм във форума и съм се насочил към Ауди А8 8P sportback. Харесал съм си една конкретна кола и бих желал някой по-голям разбирач от мен да погледне (макар и на снимки) дали няма нещо фрапиращо, което лесно може да подскаже, че колата е удряна. http://www.cars.bg/c1272291 това е ибявата. Каквото съм видял аз. Оригинално челно и всички други стъкла. Започнала е да се протрива шофьорската седалка (но е търпимо дори не се забелязва ако не се вгледаш). Волана не е боядисван или шит има една забележка липсващо парче но е в задния край и не му личи. Мотора работи добре. Подкалниците са си хванати с всички болчета и не са чупени. Забелязах, че на предната решетка хрома е започнал да подпухва на някои места. Това може ли да ми говори, че колата не е удряна? Също така предната броня, капак и таван имат следи от хвърчали камъчета, което също ми говори за това. Мотора не е мит. Има омаслявания и мръсотии ама това не е нова кола иначе работи добре. Фаровете имали някакви номера единия завършвал на 7 другия на 8 и на тази кола са така. Притеснява ме това, че колата е от южна Италия. Може ли някакви съвети относно това какво точно да гледам още? Виждате ли нещо притеснително по снимките? Какво още мога да гледам за това дали колата няма удар в предницата? Единия стоп не е хванат добре (при на братовчед ми колата, която е същата също е така) това трябва ли да ми говори нещо?
×
×
  • Create New...