Jump to content

apo

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от apo

  1. 185/65/15 зимни Предложи няколко марки,също ме интресува DOT-а
  2. Колега,препоръчай бензинова помпа за A4`96 1.8 ADR 125hp?
  3. apo

    Пак за носачите на А4 Б5

    В някой от сервизните бюлетини на Ауди препоръчваха да се слагат вече от тези с шокабсорбера ,не помня откога започват да ги произвеждат.На фейслифта е същото,само да е стандартно окачване.За споменатото АВВ питай колегата с такова,но аз лично не съм чул за кола като твоята с АВВ!
  4. apo

    Пак за носачите на А4 Б5

    Аз мисля,че са еднакви преди и след фейслифта,както и задизел и бензин.Може би си чул,че горните вече имат гумен шок абсорбер отгоре,върху капачката на шарнира! Друга разлика е споменатато от колегата "mopowah" в предните постове усилено окачване 1ВВ.
  5. apo

    Пак за носачите на А4 Б5

    На БИРТ съм сменял маншони на каретата и зъбно колело на саморегулиращия механизъм на Форда и на Рено Шамад.Опаковките им бяха по всички правила ,но зъбите на колелото и материала си личеше ,че са боклук и наистина се орониха веднага и си взех втора употреба.Маншоните на каретата след няколко месеца се спукаха! ЯВно пластмасите и гумата на Бирт са боклук - не вярвам с метала да е различно!
  6. apo

    Пак за носачите на А4 Б5

    Мисля,че е същият.Наистина е младолик,но е пенсионер и е бил даскал по трудово май - пациент е на жена ми,че има болен гръб.Последният ред гаражи,вторият - има закачен ногач от Ауди на вратата и прорез като пощенска кутия да пускаш нещата вътре.Вътре гаражът е разделен на две - има нещо като приемна с маса на Тампоните ги натиска на пресата и готово - взема и парички за манипулацията естествено! Сега се сетих,че ми прави и шарнирите на кормилната рейка на Форда - външните ги пробива и пълни с пластмаса под налягане,а вътрешните разглабя и сменя вложката,както си му е реда по сервизно ръкаводство.Малко я покарах след това,та не мога да изкажа мение за рейката. Не съм успял да огледам предницата,защото тая седмица все пътувам извън града със служебната! ПП: Ах,как ме е яд,че не взех TURBO както си направил ти!!!
  7. apo

    Пак за носачите на А4 Б5

    И аз съм от Хасково и едно време правих при този майстор на Форда и бях доволен,но преди 10-11 месеца и около 6000км. мах. правих на А4-ката горните при него и единия кормилен накрайник,като му занесох тампони Lemforder(18лв. от Елиткат) и SWAG(10.50лв. от Аутоплюс).Не знаеше,че тампоните имат определено положение на запресоване и ги бе завъртял единия(не обърнах внимание кой) на 90 градуса сега се е понацепил.Шарнирите не личи по кой начин ги е правил,но днес вече тропат повече от преди! За да съм точен утре ще проверя точно кое тропа,но мисля,че всичко рециклирано е дало фира.На Escort`88г. доста изкараха,но на Аудито не съм доволен. Иначе съм готов да съдействам с каквото мога на всеки от вас!
  8. Колега дай ми оферта за обтяжното рамо на пистовия ремък на алтернатара и хидравличната помпа за A4 1.8ADR`96г?
  9. Това са съставките на Protec-а(в колонката Chemical names на Hazardous componets):http://www.autoprofishop.de/upload/sdb_en34_2.pdf .Някой химик на преведе химичните имена(гледам много нафта има вътре) та да се разбули магията!
×
×
  • Create New...