Jump to content

audi zone

Members
  • Мнения

    126
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от audi zone

  1. Здравейте колеги,  имам проблем със спирачния педал от 2-3 дена стана доста мек и потъва  почти до долу когато го напомпа става идеален.Колата си спира няма никакъв проблем,огледах от долу всяко маркуче дали има някакъв теч няма ,казанчето не губи течност и от там няма теч.Забелязах обаче като натисна педала и запаля колата става мек и като изгася самия педал ми бута крака така ли трябва да е и къде да търся проблема ? Благодаря предварително.:)

  2. Купувам дифузиора за ауди 80 б3  . Тази платмасовата част което е прикрепена към радиатора отпред . Малкия радиатор не със големия.Някой ако я има да предлага  цена и снимки .Държа да е здрава без пукнато и счупено.Качвам и снимка да се ориентирате кое търся.

    d-iloveimg-compressed.jpg

  3. Добре колеги защо първо казвате че са нови и всичките сте доволни а после някой казва че са рециклирани и аиде всичките рециклирани са помпите и лоши.И на мен малко странно за 15 лв броя че и оргинални и и си ги поръчах горна и долна . Когато пристигнаха ги огледах и доста добре изглеждаха и ги взех смених горната и до сега всичко е добре. И мойте шампи са от 2002 г странно ако бяха рециклирани  не трябва ли  щампите да са различна година .  :stupid:

  4. Здравейте колеги имам един въпрос и искам да ви питам  който е вещ в тези неща или е запознат с това.:huh:

    Има ли койловъри за ауди 80 б3 въобще съществували такова нещо.:nixweiss:Къде се продават ,колко им е цената ,защото аз рових из интернета и  не намерих нищо  конкретно за това.Благодаря ви предварително.

  5. Колеги тази помпа дали  е истинско боге  в олх  и каква е  оргиналната на ауди които слагат. Все още не съм разглобявал да я видя каква марка е. А разгледах в интернет доста  голяма е сумата  от порядъка от 100 до 200  лв има.

  6. Здравйте колеги,имам един проблем със съединителя от извесно време.Та проблема е когато го натисна педала потъва до долу  и не се връща когато го бутна с крак той се връща и когато пак го натисна пак застава най долу.Сменят се скоростите няма проблем ,при потегляне и спиране също няма проблем.Та от какво ще е този проблем - съединител ли е за смяна или помпа.Колата е ауди 80 б3 89г 1,8 карбуратор.Благодаря предварутелно

  7. Здравейте колеги имам странен проблем от 2 дена.Вчера вечерта си карам на фарове подържам скорост от 110 -120 и по едно време фаровете ми почнаха да примигват все едно от къси на дълги  за интервал от 1-2 минути . Това го направи 3 -4 пъти тази вечер пак го направи още като я запалих и пуснах фаровете   почнаха да примигват  - усили се светлината и после намаля на уредчето показа 16 волта и после се оправи.ПО алтернатора са сменяни четки и някакъв блок  в сервиз ми го направиха .Той е бош 65 Ампера. Колата е ауди 80 Б3 карбуратор.Въпроса ми е  от какво може да е:nixweiss: и как да го оправя допитвам се първо до вас. 

    Благодаря предварително на отзовалите се :)

     

  8. Камерата е чисто нова не е използвана.Няма никакви следи от употреба, пускана е само за проба. Имитация на GO PRO. Качеството на камерата е задоволително за начинаещи. Комплект с всички атрибути за закачане. С оригиналната опаковка е.
     

    http://www.olx.bg/ad/prodavam-sportna-kamera-ID6h9bm.html

  9. Здравейте колеги имам проблем с моето ауди 80 б3 .От извесно време ми губи антифриз и прави малки петна отдолу.Днес потърсих къде може да е теча и когато натиснах маркучите за парното чух едно леко свистене.ПО Мокрото от скоростната кутия  видах че маркуча от парното кадето влиза във главата накрайника който е за главата май е пукнат и от там се чува това свистене и има балончета когато го натисна.Та как се нарича това нещо ,може ли да се купи ново и как да го отремонтирам сложно ли е? Благодаря предварително.

  10. Кората е здрава без счупено и оганато .Тампончетата където се захваща за мотора също са здрави .Кората е свалена от ауди а4 б7 2006.

    http://olx.bg/ad/prodavam-kora-za-dvigatelya-na-audi-ID64xDM.html

    Цена:60  За връзка на лс.

  11. Колеги днес 2 часа ослушвах  пробвах с една щанга  , натисках,бутах  и маи наистина ще се окаже че  е тампона  на макферсона но забележете само  левия от към шофьора има едно пукане когато се натисне сигурно когато колата се движи  се увеличава а звука е метал в метал . другия няма и шум  . когато го свалих стария тампон периферията  (гуменото ) беше  от едната старна оганато  и вместо  кръгъл  станал елипсовиден .

×
×
  • Create New...