Jump to content

Rivares

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Rivares

  • Рожден ден 4.03.1972

Друго

  • Kaра
    A8 4.2 D3

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Tampere

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Rivares's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Джанти Brock B1 4x100 4x108 ET15 ,с втулки за централен отвор 57.1.Без кривини и заварки. Има налични капачки,но не са оригинални.Гумите са 215/45/R17 имат грайфер,но са със стар ДОТ. Останаха ми от стар проект на Audi Coupe. Цена - 300 лв. тел.0899930038 - след 18.00 часа. Имам за продаване и предна броня тип S2 от качествена ABC пластмаса,решетка към нея,почти нови спортни амортисьори (комплект) на TA-TECHNIX.
  2. Да,сериозна кола си е S6 и ми е ясно,че няма как поддръжката да е като на Голф,но аз съм готов да посрещна предизвикателството.Според мен всеки сам си преценява как и с какви части да си поддържа колата и честно казано не виждам смисъл във спора на колегите.Всички знаем,че капиталовложението по закупуването на една кола втора ръка е само началната вноска и истинското изваждане започва след това п.с. Колега Васко,благодаря за предложението ти и може да се възползвам от него,въпреки,че имам преки наблюдения върху модела
  3. Благодаря колеги! Явно ще трябва да се чака наистина повечко време или пък ако излезе нещо хубаво то ще е по-скоро на късмет. В мобилето има две обяви,които поне на снимки изглеждат добре,и ако някой има инфо за тях нека сподели дали си заслужава да се гледат. След седмица се прибирам в Бг и ако няма все още нещо конкретно,ще трябва да се ходи до Германия,въпреки,че то и там си е на късмет работа,че много мошеници се навъдиха и в немско http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11430642331739297&slink=9tha0w http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11428086679553739&slink=9tha0w
  4. Ок.Благодаря колеги ! Ще огледам релетата за които колегата bagera979 спомена и тогава ще коментираме отново дали е имало някакъв резултат.
  5. Да,колата е с климатроник,ABS,ел стъкла и огледала. Какви други екстри би трябвало да има едно Coupe от тази година ? Цялата работа тръгна оттам, че прочетох в една форумна тема за релетата управляващи скоростите на перките на вентилатора (2,3,11),и понеже сега се мъча точно с тези перки,то реших да попитам дали в крайна сметка някое реле не липсва."Майсторите" само свиват рамене като видят този двигател......
  6. Здравейте колеги ! Моля тези,които са запознати с двигателя ACE,да ми помогнат да разбера кои са липсващите релета( и дали изобщо има такива) на таблото с бушоните. Колата е Audi Coupe 2.0 16V , 1993г. . Благодаря предварително !
  7. разгледай този сайт колега http://www.wheelfitment.eu/omgekeerd.php
  8. Rivares

    пружини Coupe и Cabrio

    Цялата галимация е заради едни пружини понижаващи с 20мм които искам да взема за моето Coupe.http://www.bm-town.com/#/8090-lowering-springs-page-1/4536359242 .Надявам се след всичко казано дотук да няма проблем.Благодаря на всички отзовали се !! :zustimm:
  9. Някой има ли налична ETKA да провери дали са съвместими пружините на Audi Coupe ACE 1993г. и Audi Cabrio със същия двигател и година.
  10. ЗДравейте колеги. Дайте някакви сайтове в Бг и Европа за поръчка на спортни пружини за Audi Coupe 2.0 16V,1993г. В сайтовете масово се продават комплекти за B4,но купето ми е с предница като тяхното,а задното окачване е на B3.
  11. Интересувам се колега.Писах ти на "лични" и чакам отговор. Поздрави !
  12. Благодаря специално на колегата Митака за чертежа и на всички дали мнение във темата. :hilezh: Тези дни ще ги издялкам на CNC-то,намирам си подходящи болтове и да видим какъв ще е резултата.
  13. Не чертежа ме притеснява а това да не се хвърля в някоя канавка с нещо направено едно към гьотере. Всяка една част си има размери и допуски. Много лесно е да се направи "менте",а пък аз не съм по лесните работи. Искам да направя нещо сам,с мерак и да стане като хората.Нека някой който има такива фланци удари едно рамо и да пусне малко инфо.Става въпрос за изработка на фланци 15мм.,4X108,D 57.1
  14. Здравейте колеги. Някой може ли да ми предостави чертеж на дистанционни фланци за Audi Coupe 1993г. Предполагам,че те са съвместими с всички Audi B4,(отвори 4x108 и D 57.1)но ако някой има повече информация нека я даде тук.Изпадна ми хубав материал на добра цена,а пък имам и необходимото оборудване да си ги направя сам,така че чакам някой запознат да се включи в темата и да ме осветли по въпроса.В момента нямам достъп до колата и затова не мога да направя чертеж сам . Благодаря предварително на всички които вземат отношение по въпроса !!
  15. Здравейте колеги. Някой може ли да ми предостави чертеж на дистанционни фланци за Audi Coupe 1993г. Предполагам,че те са съвместими с всички Audi B4,но ако някой има повече информация нека я даде тук.Изпадна ми хубав материал на добра цена,а пък имам и необходимото оборудване да си ги направя сам,така че чакам някой запознат да се включи в темата и да ме осветли по въпроса.В момента нямам достъп до колата и затова не мога да направя чертеж сам . Благодаря предварително на всички които вземат отношение по въпроса !!
×
×
  • Create New...