Jump to content

kristian92

Members
  • Мнения

    685
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно kristian92

  • Рожден ден 25.09.1992

Друго

  • Kaра
    A6 3.0iQ

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sandanski

Контакти

  • Skype
    bmw_power92

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kristian92's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Лоша новина. Автомобила се сваля от продажба. Както си беше в перфектно състояние и започна да пуши бяло, губи антифриз. Ревизията на гарнитури и глави показа че са здрави. Остава блок. Засега е под въпрос дали ще се ремонтира или ще я продавам на части.
  2. Много време го мислех и аз колега това 27 газ в града... Когато карам автомобила до София и обратно и въртя едни 20-30км градско в София по всички сметки излиза че разхода там е 17-19. Казвам го защото съм ходил до София без почти изобпо да въртя в града. Но в Сандански е следния сценарии - има две равни улици, всичко друго е стръмни улици, някои са павирани, спящи полицаи, много трафик, най-дълго разстояние при стартиране на двигателя 3км, неправилно паркирани автомобили навсякъде, което предизвиква стил шофиране - газ/спирачка. И това всичкото, когато решиш да се наслаждаваш на именно приятното тръгване на куатрото и автоматика от място и .... ето ти разход 27 ПП. А извънградското при моето пътуване до Германия и обратно беше 13.6л/100км газ. Скорост 120-160 на автопилот и почти максимално натоварен автомобил, зимни гуми, Декември - Януари (сняг и дъжд).
  3. 3.0 бензин на ауди с код ASN е най-масовия V6 слаган на тези купета(има още един с код BBJ, който аз лично не съм виждал). Собственик съм на такъв двигател в купето на А6 C5 2004г. Двигателя е много приятен, но основно за извънградско и магистрално. Направих пътуване до северна Германия и обратно през Швейцария и определено в скоростите от 130 до 180 е приятно еластичен. В града обаче(Сандански) си е наказание да се кара... С раздаване на повечко газ, когато може, разхода е 27 газ. Лесен за ГИ. Аз лично сменям свещи на 10к с маслото. Засега не съм сменял бобоини, но съм чувал че ще ги сменя всичките в един момент.
  4. Вакум, бензинови инжектори, които като се кара на газ се зацапват и трябва чистене, тръбите на картерните газове са пластмаса и като остареят се чупят като сламки и след това е голям филм - само нови оригинални 450лв с клапана. Вариаторни колела за газоразпределението, които са по 400лв бр - има 4бр. Над 400 000км си заминават. Ангренажния ремък се зацепва само със специален инструмент, само за този двигател. Все неща, които задължително изискват надежден сервиз за проверка на автомобила и последващо обслужване и ремонти.
  5. Колега, аз имам пълно доверие в гумата за тази зима. Карах достатъчно на сняг и студени настилки и никъде не съм имал проблеми. Ако е нужно ще покажа и снимки. А пък за следващата вече ще трябват нови. 18-ките скоро ще минат на боя за поправка на дребни драскотини, за да са перфектни. Всеки нормален колега би избрал така, но и всеки друг нормален ще се оплаче че е пребоядисвана и ще каже че е била тотал щета Снимки ще има нови, като ми остане време да се занимая с това. Нито една снимка не е правена с цел продажба, но може би в един момент ще ги направя професионални и ще напудря колата специално за продажба. Дотогава ще си се наслаждавам на колата А колкото до цената, скоро може да има актуализация. Малко и желанието за ТТ ми се намали. Най-вероятно ще премина към закупуване на Ducati Monster 620i dark, така че ако някой иска бартер
  6. Малко ъпдейт, сменени тръби на картерните газове и PCV клапан - 450лв оригинални от Германия. Почистени бензинови инжектори. Сменен датчик температура - губеше антифриз от него.
  7. Нямам нищо против да я провери, който желае. Просто рамата не съм я давал на никого и не знаех че е публично достъпна.. А иначе тази информация аз съм я виждал и ако някой иска информация да си направи сам труда да я получи, ако не вярва на написаното от мен. Аз не съм виждал обява с копирана такава информация никъде.. Колега, някак се получава глух телефон и накрая на темата, когато някой прочете ще си каже че сигурно съм джамбазин, който се занимава с продажба на автомобили и иска да прецака някой с продажба на позакърпен автомобил на 500 000км.... Освен външните дребни забележки по автомобила, които за колегата са от решаващо значение за да съди за състоянието на автомобила, няма нищо друго което някой може да каже за автомобила.. Явно ще трябва да я пребоядисам цялата кола (пак казвам по автокаско и ще бъде безплатно) и след това ще бъде перфектен автомобил от Швейцария... Даже може да променя историята и да бъде нов внос... да я върна на 130 000км и ще бъде перфектния автомобил за българския купувач... Вместо това аз съм будала и казвам истината и чакам някой да я оцени.. Надявам се да се намери все пак Извинявам се публично за емоционалната ми реакция на коментара на колегата, който съдържаше невярна информация и неправилни заключения. А иначе за мен са неуместни коментари включващи заключения върху автомобила от хора, които не са го виждали, защото когато се включи нов читател на форума той би преценил, че хората пишещи тук имат някаква компетенция и понеже са чели много форума и разбират... Както в няколко теми ми се налагаше да обяснявам че S-line пакет на A6 C5 има и той не се състои от хромирани прагове от Allroad....
  8. Затова първия ми коментар беше, че това е просто мнение на колега. Вадейки обаче заключения върху състоянието на автомобила на база умствен капацитет и четени теми във форума е смешно... А пък колегата, който ми изкара номера на рамата от някъде може да сподели от къде е Ако администратора прецени може да махне коментарите, които смята за неуместни
  9. Уау... Нещо Tapatalk приложението е спряло да ми дава известия за коментари... Можете да си давате мненията колкото желаете.. Автомобила 2011г е бил на 180 000км с последна информация в официален сервиз на Ауди с 1-ви собственик. Преди да платя колата съм видял снимки, както на километража така и на състоянието на автомобила, снимани в Швейцария, не на автовоза. Колега, твоите 99.9% можеш да си ги навреш..... точно там и после да си ги "близнеш"... Аман от разбирачи във форума, които даже не са видели колата... "Малкото разкъсано" е разшито между плата и кожата и стана докато я ползвах аз, а не когато я внесох! Още в първия пост съм описал че летните гуми към джантите(18) са подарък, не сметнах за нужно да обясня че 3 са в добро състояние Goodyear Eagle F1, а 4-тата е зле Pirreli, защото скъсах гума накрая на лятото и трябваше да издържи 2 седмици докато сложа зимните. Затова съм ви дал и цена без този комплект, защото мога да си ги продам отделно или да си ги пазя. Зимните гуми са Bridgestone Blizak LM32 DOT 2012 размер 205/ 60 / 16 с 5мм грайфер съхранявани всяко лято на тъмно и прохладно място в правилно положение. Някак не мога да си обясня как 2 дни преди срещата с колегата бях на разходка в планината над Сандански на около 1500м н.в. с около 20-30см сняг и черен път и той твърди че гумите са за боклука... Много добре знаем че 90% от автомобилите в България не са с чисто нови гуми или са с ефтини китайчета с неизвестни качества. Преценил съм че гумите имат ресурс още един сезон най-малко, затова и карам с тях. Не мисля че едно мнение на човек без доказани компетенции, може да се смята за основополагащо за състоянието на автомобила ми! ПП. И пак ще ви кажа, автомобила няма да го пребоядисам заради дребни забележки, въпреки че по Автокаско няма заведена нито една... Аз автомобила го ползвам всеки ден и от време на време на далечни дестинации като имам пълна увереност в състоянието му, като го подържам такова! Затова, който желае да си закупи шоурум автомобил, нека заповяда в представителствата на Порше в България!
  10. Твое мнение, твое виждане.. колата си остава моя засега. Успех с търсенето! Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. За много години колеги! Бъдете здрави и все така верни на марката Актуално състояние на автомобила - сменено масло на двигател, маслен филтър, горивен филтър, въздушен филтър и филтър купе. Сменен пистов ремък. Заменен тройник на охладителната система с метален и нов антифриз. Автомобила е на 265 000км. Цената е 10 000лв с двата комплекта джанти. ПП. Интересно ми е вие как предпочитате колеги: Да оставя колата в оригиналното и състояние на боята с дребни почти незабележими дефекти(само с лупа може би....) или да я мина по каско и да пребоядисам цялата. Питам защото днес човек се отказа от покупка заради това че имала дребни драскотини и пребоядисван заден калник(което аз лично не различавам но..). Също въпреки че е написано, ще запиша отново - зимни гуми ДОТ 2012г с 5мм грайфер, съхранявани правилно през лятото (на тъмно, хладно и в правилно положение). Много проходим и безопасен автомобил в зимни условия. Летните гуми към 18-ките джанти са 3 в добро състояние, но 4-тата е за боклука, затова и съм записал че са всичките подарък към джантите, защото ако им сложа чисто нови гуми, надали някой ще сметне минимум 1000лв отгоре за тях
  12. Здравейте колеги! Цената на автомобила до Нова година е 9500лв. Има възможност комплекта 18-ки джанти с гуми да си остане в мен и цената да е 9000лв. Весели празници!
  13. Тиинейджър е колега, но за 10к нещата които предлага този автомобил аз не виждам друг който да може да ги предложи същите. Вярно че 4f се намира за тези пари, но пълни гробници! Отделно е и че модела е мнооого рядък! Някой някога е платил пари за да бъде колата точно такава! На мен автомобила само с ГИ и първоначалното обслужване ми излезе 12 000лв. т.е. Не търся печалба, но знам колко би струвал такъв автомобил да си внесете от Швейцария Колата до 2011г е била в първия собственик и обслужвана само в официален сервиз на Ауди! Има доста записи за дреболии като: смяна на чистачки всяка зима, пълнене на оригинална течност за чистачки, само оригинални масла и консумативи, оригинални свещи 3 смени и т.н. Като дотогава е била на 180 000км
  14. Оценявам коментарите ви колеги! Но в България има една интересна култура на пазАрене... Забележките... Огледалото, само намерете и каското ще го плати = 0лв. Изтъркано копче на фаровете = 25лв. Зашиване на салона, защото по-точното е разшит салон а не скъсан = 100лв Полиране на фаровете = 50лв. Здрав кожен подлакътник = 100лв. Нека това бъдат грубо 300лв. Точно колкото всеки ще иска надоло веднага от цената, въпреки че даже някой искат вече за 7000 да я купят Аз в момента не бързам с продажбата! Ако някой иска повече отстъпка може да отпаднат 18-ките.
  15. Здравейте колеги! Мисля да разчупя обстановката. Сегашния автомобил ми се струва вече бавен и задните седалки ги ползвам само да си мятам якето там.. Затова и ще видя дали ще се намери някой, който да оцени автомобила! Ако няма, ще си го карам! Продавам: Audi A6 C5 3.0iQ(ASN) Avant S-line 2004г. Автоматик. Цена: 10 000лв. Тел. 0894329989 e-mail: kristiyan.osev@gmail.com Внесена от Швейцария 2015г, месец Октомври. Колата я внесоха мои близки, които се занимават с това след 3 месеца търсене. Когато я внесохме беше на 230 000км. Сега е на 250 000км. Има монтиран ГИ на 235 000км марка Ловато с голям изпарител, бързи дюзи и бутилка на мястото на резервната гума(17-ка оригинална с перфектна гума Michelin). Минати са всички технически прегледи и регистрации. С автомобила съм пътувал безпроблемно 6000км от България до Германия(през Швейцария и Холандия) и обратно. Ползва се всеки ден. В момента е вече на зимни гуми размер 205/60/16 Бриджстоун ДОТ 2012г но имат доста грайфер и са съхранявани правилно. Има също и комплект джанти 18` с летни гуми(подарък). Обслужена е напълно на 230 000км. включително и скоростната кутия, която работи безпроблемно във всички режими. Екстри: - MMI система RNS-E, оригинално вградена с допълнително изведен AUX изход. - Музикална система BOSE - полу-електрически седалки с подгрев и облицовка - кожа и плат "Speed". - Системи за безопасност - EBD, ASR, ESP, ABS - Би-ксенонови светлини с автоматично регулиране. - Автопилот Забележки: - Малко разкъсано на едната седалка - Счупено захващане на капака на подлакътника(като на 90% от аудитата от тези години) - Счупено ляво странично огледало, което е заведено като щета по Автокаско, но не можем да намерим същото... - Изтъркано копче за фаровете - Фаровете са за полиране Много хора ще ме упрекнат че съм написал S-line. За тях ще кажа, че това нещо съществува само при последно произведениете бройки на платформата на 4B/C5. За справка може да попитате Любо и Цецо от D-Bros при които съм виждал другата такава в България(беше 2.5tdi). Автомобила е регистриран с платени данъци. Актуални застраховка ГО и Автокаско(ЛЕВ ИНС при Тони(daks)). ПП. Възможност за бартер за Audi TT 1.8tQ Roadster(кабрио) при възможност 225кс. от последните години на производство. Снимките не са правени с цел продажба. В линка, който следва ще допълня още снимки при първа възможност. https://photos.app.goo.gl/6VnSlnPX5ewRfvYY2
×
×
  • Create New...