Jump to content

Mboho

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Mboho

  1. Аз за евро 5-6 си мисля или да я правя хибрид, а ти за евро 4... Мерси много за мнението все пак! 🍻
  2. Жалко....и няма как да сложа дпф все пак, така ли? Дори от 2.5 по-нов двигател?
  3. Мерси много!!! Намерих такова от друго Ауди и вече имам централно! Жив и здрав! 🍻
  4. Ясно Мерси много! @vladi А оправя ли се това чудо или да търся друго? ✌️🍻
  5. Колеги проблема беше ЕГР-а.....запуших го и колата върви брутално...
  6. Колеги, ще ви бъда благодарен ако ми кажете къде се намира резервоара за вакуум за централното заключване на А6- C4, 95-а година. Мерси.
  7. Колеги ако някой знае, моля да ми каже как да получа поне евро 4, ако е възможно за моя AEL.. Питах в сервиз и ми казаха, че няма дпф филтър за този модел...но дали няма как да се преустрои нещо и да се използва филтър от по-ново Ауди? Карам колата главно в Чужбина. Благодаря.
  8. Погледнах го, но какво точно да гледам по него? Погледнах го вчера, но какво точно да гледам? Аха... мерси, ако имам как ще пробвам..мислиш,че може да е дебитомер ли?
  9. Да ясно... всъщност усетих ефект днес, даже за момент си помислих, че може да се е оправил проблема, но не е... Сипах 700 грама двутактово масло и налях до горе, но... все същото...ако беше ок колата представям си как щеше да върви с това масло в дизела... мисля си дали не може да има въздух в системата... доста трудно запали след, като смениха горивният филтър... бая спрей изпръскаха докато тръгне..??
  10. Е... аз от 10 години я карам и нямаше проблеми... както и да е. сипах и нямаше никакъв ефект..
  11. Взех масло, 500 мл да сложа на колко литра нафта?
  12. Да де ТДИ е, но нали пак има помпа и дюзи.. та си мислех да не би да се води помпа дюза.. все пак мисля да пробвам с добавката. Днес пак ходих на един сервиз, твърдят, че щом на диагностиката излиза помпата, тя е за смяна... в понеделник ще пробвам и друг сервиз за да съм сигурен.. а ако добавката оправи нещата,което не ми се вярва ще е супер.
  13. За моя двигател(пд) добре ли е да слагам двутактово масло или е по-добре да сложа някоя добавка..?
  14. Може да пробвам, мерси. Кое да е задрало? Интересно нито пуши, нито има други симптоми..няма ли как да е електрически проблема..? На баира умира.. иначе има динамика, но.. едва вдига 180 с триста зора.. утре мисля да я водя в трети сервиз.. да видим..
  15. Скоро не. Лятото я обслужиха и центроваха на стенд и всичко беше ок..
  16. Ясно, мерси явно от там е проблема.
  17. Здравейте колеги, колата малко след смяна на масло и филтри+горивен изгуби мощност, турбото надува до 0.7 и не се усеща включването му след 2.5 оборота. След сменен wastegate клапан, проблема остана. Диагностиката в Ауди показа две грешки: 550 17 и 532 7, като до колкото ги разчетоха и успях да разбера става въпрос за нафтовата помпа и някакво несъответствие - диференс,както и прекалено слаб сигнал.. Има малък теч на масло, който предстои да се установи от къде е точно, тъй като не се вижда на пръв поглед, но можеби проблема не е свързан. Алтернатора също е след ремонт, като акомулатора е сменен с нов след това, тъй като беше кипнал. През лятото нафтовата помпа беше центрована на стенд и всички течове бяха ремонтирани,като колата вървеше идеално. Ще ви бъда благодарен ако ми помогнете с предположения, тъй като не съм в България и вече във втори сервиз не могат да разберат от къде идва проблема. Турбото и нафтовата помпа изглеждат в ред според механиците.. както и всичко друго с изключение на вакумите, но при тест вакум машината работи.
  18. Ясно.. Мерси много! Ще се разбере тези дни.. казаха до петък, че ще е готова.. При такъв ремонт не знам трябва ли да сменям всичко - по съединителя... пак казвам.. Скоростите влизат супер, педала също.. просто имаше няколко случая в, които скоростите не влизат по никакъв начин.. все едно са блокирани.. като изключа двигателя си влизат нормално.. като включа двигателя пак е супер всичко.. до един, момент..
  19. В покой скоростите влизат.. Ще се види, а ако се размина само с някоя помпа ще е добре..
  20. При педала всичко е ок.. Отделя си нормално, просто понякога скоростите не влизат все едно има преграда.. Явно е нещо по съединителя.. Сега ще го го смъкват и ще го сменям явно, няма как.. И аз мисля, че е това.. Сега ще го смъкват в един сервиз да го видят, но казаха, че ще трябва да се смени целия.. Аз, като не мога сам да си го правя е така... Инапе, казаха, че са доляли един литър масло за скоростите..
  21. Колеги скоростите ту влизат, ту не влизат.. Особенно първа и задна. Като изключа двигателя влизат, след което работят перфектно, докато не спра някъде и не мога да вкарам първа. Проблема се появи внезапно след, като смених ремъци и амортисьори. Ще ви бъда благодарен ако ми помогнете!
  22. Мерси колега!Даже не съм знаел за тези тампони..както и в сервиза явно,но ще ги видя.
  23. Мерси,ще го направя и аз се съмнявах в това още, като я чух как по-шумно работи при студен двигател и тн,но монтьора каза"Ц" Сега съм в Германия и..ще видя как и къде ще стане..благодаря отново!
  24. Колеги проблема се оказа запушен радиатор-воден..ако е студен при загрял двигател е заминал..сега не мърда повече от 120 и нещо..ако ще чудо да стане..и съм си пак с 10W40.. Просто има защита и не подава гориво,когато двигателя не се охлажда добре и загрее..отделно смених и термостата,който беше заминал.. За съжаление или не правих и шлайф на глава,което не помогна разбира се,но..пак добре,че не смених блок,както ме съветваха..
  25. Колеги,от известно време като карам на паваж се чува някакво метално свиркане някъде отпред според мен....гледаха окачването и уж всичко е наред..??
×
×
  • Create New...