Jump to content

Buhal 888

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Buhal 888

  1. Фотохроматично огледало за обратно виждане (със сензори и автоматично затъмнение) може и само стъклото без електрониката и кабел GSM: 0888 336 410 e-mail: alexst682000@yahoo.com
  2. Колеги, да "поразръчкаме" отново темата ?! Парното се оправи след каране до морето (около 1500км), но започна да ми харчи охладителна течност !!! Засякох го за 500км. долях 300мл. антифриз, което страшно много ме смущава !!! Започвам наистина да си мисля за гарнитура на главата ??? Според мене, а и според жена ми, която също кара тази кола, двигателя работи малко по-шумно и неравномерно и няма мощност ?! Маслото е ok, няма и повишено налягане в охладителната с-ма !? Започвам да си мисля, че го "издухва" през изпускателните колектори ??? Някакви идеи или предположения ????
  3. Papy, Никога не е била с вода !!! Антифриза е бистър, даже кристален !!! Долния маркуч е горещ, а горния (прдполагам изходящия) много леко топъл ?! Откачих го имаше малко въздух, който излезе, появи се парно, но сега пак изчезна ?! Вдигнах високо разширителния съд, за да се обезвъздуши системата, но сега маркуча пак е мек и според мене пак има въздух, отделно, където може да се е запушило частично радиаторчето..........
  4. с какво напави промивката ???
  5. В Петък (03.02) бях при "специалистите" от Порше Изток и според тях е запушено радиаторчето на парното ?! В което има някъква лигика, но...... Мисля да започна упражнението с промивка на радиатора/системата. Някой има ли опит, как и с какво се прави ??? От Порше ми оферират 300 лв. за радиаторче + 500 лв. за труд !!!
  6. При мене налягането в системата мисля, че си е нормално (доколкото знам трябва да е под 1 атмосфера)маркучите не са твърди, а при отваряне на разширителния съд няма почти никаква компресия ???
  7. При мене и трите пъти, когато ми горяха бобини правеше така !!! По съвет на Мишо по-често и по-истински свещи !!!
  8. Незнам, какво става при мене изчезва и по-малко антифриз (никъде незабелязвам теч), а досега не ми се е случвало толкова често (1 месец) ?
  9. Изобщо ли не идва топло, защото при мене се появява след по-дълго каране, висока скорост/вкарване във високи обороти ? Е вярно не е толкова топло, колкото трябва да бъде, но поне леко затопля въздуха.... Започвам да си мисля за затворена клапа или нещо подобно, като проблем (температурата по уред е "твърдо" 90 градуса)
  10. Явно ще се ходи на диагностика ???
  11. а, каква е точно ролята на тази клапа ???
  12. Утре (Събота е) ще сваля пластмасовата кора и ще ги проверя дали са само топли или са горещи ???
  13. Здравейте колеги. Аз имам подобен проблем (двигателя е ALT). Паднало ми беше нивото на антифриза под MIN и долях около 250ml. След това обаче парното ми почти изчезна, а колата си подържа поне по уреди точно 90 градуса и немърда нито нагоре, нито надолу. Почва да духа по топъл въздух, когато я вкарвам в обороти или след 15-20 км градско. Термостата е сменен с ангренажа преди 2 години. Невиждам никъде и възможност за обезвъздушаване. Възможно ли е да е свързано с водната помпа, въпреки, че държи 90 градуса или някой датчик на климатроника да се бъзика? Четох, че има такъв преди или след радиаторчето. Някой да има представа, от какво може да бъде това и как се оправя, че идват яко студове ??? (
  14. Buhal 888

    маслена помпа А4

    Свети ми жълтата лампа за проверка на двигателя. Грешката, която първоначално натрупваше в компютъра беше бедна или прекалено богата горивна смес. По-късно се появи грешка на датчика на разпределителния вал, а накрая и ниско налягане на маслото. Замериха го в уж читав сервиз и беше по 2 бара при нормално 2.7-4.5 !!!
  15. Колеги, някой да е имал проблем с маслената помпа (налягане <2бара) на А4 2000см3 20V 05.2001 година ???
×
×
  • Create New...