Jump to content

radimax

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4

radimax's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря ти за изчерпателната информация.Имаш ли някой познат при които мога да отида да я закачат и да видят точно какво се случва?
  2. Няма разлика прави го постоянно,но не винаги.
  3. Не съм го слагал аз, и не знам дали преди е правела така защото я купих направена но,от както я взех миналата година не съм имал проблеми с нея от скоро започна да прави магарии.
  4. Здравей колега.От скоро и аз имам същия проблем,почиствах си колекторите и калпите за изгорели газове които така се бяха задръстили от хубавите ни горива но,за съжаление нищо не се случи.Това го правих след справка с едно доста начетено момче което закачи колата на лаптопа и нищо не излезе като грешки.Другото което той ми каза е че проблема може да идва от турбината и нагарите по нея,но още не съм стигнал да я разглобявам.Ако нещо разбера ще ти пиша да ти кажа какъв е проблема.Надявам се скоро да разбера.А между другото колата ти има ли проблеми при паленето, да върти повече от колкото е нормално,защото моята е така?
  5. От скоро колата започна да притриса и да не иска да поеме като превключа примерно от 3 на 4 или от 4 на 5-6 .Интересното е че го прави само на определени обороти и след като ги подмине си тръгва нормално.Оборотите при които не поема са между 2000 и 2800 след това е безгрижна. Края на лятото си почиствах колекторите и всички видове клапи за изгорели газове,но нищо не се случи. Остана ми само турбината от която вероятоно се получава,поне аз така си мисля.Моля ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и знае какво може да е, да помогне. Предварително Благодаря ! Колата е А4 2.0tdi 140ps. с чип и мисля че е 2004-2005г. Ради 0888835901
×
×
  • Create New...