Jump to content

Sarov

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Sarov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз това знам и това споделям...За цената- КР не е ли по скъп за производство от ПД и въобще като система? За R10- защо не е с ПД след като ПД е по добра? п.с. Не съм много наясно затова питам Зашото доста хора казват, че ПД е по добра система, като изключим шума и екологията.
  2. Защо всички производители на автомобили са минали на КР? Ами първата и най-главна причина според мен е екологичността на КР. Разбира се има и други причини. ПД-защо си мислите, че ПД е по пъргав или по добър !? Искам да Ви попитам всички следния въпрос: след като ПД е по добър, защо двигателя V12 6.0 l. TDI 500 к.с. 1000 нм. http://audi.testdrive.bg/modification/50880/.html който се монтира на Audi R10 (става дума за състезателния за Ле Манс 24 ч.) е с КР системата, а не с ПД ? Ако греша ме поправете
  3. Здравейте на всички. Интересувам се за тези двата ДВГ кои им са слабите места, поддръжката дали е скъпа за съответния ДВГ, и също така за ходовата част преди и след фейслифта каде й са слабите места. Благодаря предварително.
  4. Аз до колкото съм чувал 2.5 ТДИ има адска скъпа поддръжка, докато при 1.9 ТДИ имаш по-евтина. Също така за 2.5 ТДИ съм чувал, че дават много дефекти, но какви са немога да ти кажа. Аз бих предпочел 1.9 ТДИ
  5. Мерси на всички за инфото. А иначе за колата доста е запазена, така както описва баща ми. Каза, че са сменени консумативите по нея, единственото което не й хареса, че е комби
  6. Ами км са към 160 000 (+, –). Ама като отидем на място ще разберем повече за нея Горе долу разбрах що за кола е. Ако има още някой да знае нещо повече за този автомобил да пише, ако ли не-затворете темата.
  7. Мерси много за съвета. Ще погледнем и със 6 скорости на какви цени са.
  8. Ок. Иначе, като цяло е добра кола. А иначе каде му са слабите места на този модел ? П.П. Баща ми иска да си купува кола и аз му предложих такова ауди А6.
  9. Колеги, избора ми добър ли е? Имат ли недостатъци и ако имат, какви са? И въобще като цяло този автомобил добър ли е?
  10. Sarov

    Ауди А3 ....

    За 1.9 ТДИ знам, че има с попма-дюза, но специално ме интересуваше за 110 к.с дали има. За правописа си видях грешките
  11. Sarov

    Ауди А3 ....

    Ок. Мерси за информацията
  12. Sarov

    Ауди А3 ....

    година 1999-2001 а за буквите няма значение, просто ако има такива двг с блукаж и с променлива геометрия, смисъл при кои двг на 1.9 ТДИ има такива така да кажа "екстри", а също помпа дюза имат ли 1.9 ТДИ 110 ?
  13. Sarov

    Ауди А3 ....

    здр. на всички. Искам да попитам Ауди А3 1.9 ТДИ 110 коня, с предно предаване, дали има авт. блукаж на диференциала? И другото което ме интересува дали турбото при тези двигатели е с променлива геометрия? Благодаря предварително
×
×
  • Create New...